Golf 7 basic bi xenondan Bi xenon plus geçiş

berkeerdener15998

Yeni Üye
İsim
Berke Erdener
Araç
Golf 7 2015 Highline
merhabalar arkadaşlar aracım highline basic bi xenon,bi xenon plus geçmek istiyorum ama direk alıp taktırıp kodlama yaptırdığımızda oluyor mu bi xenon pluslar virajlarda dönüyor sanırım extra neler gerekli fardan başka yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Afl beyni afs beyni ile degisecek.
Afs beyni soketleri yeniden dizilecek
On farlardan afs beynine tesisat cekilecek
Parametre ve online kodlama olacak.

Afl beyni afs beyni ile degisecek.
Afs beyni soketleri yeniden dizilecek
On farlardan afs beynine tesisat cekilecek
Parametre ve online kodlama olacak.
afs beyinleri far üzerinde var abi ama ayriyetten araç içinde mi gerekli?

Ekli dosyalar

• IMG_0953.png
    IMG_0953.png
    757.8 KB · Görüntüleme: 18
araç basic u abi u ları yanmayanlardan.

Çıkmacıdan almakta fayda var üzerinde tüm beyinleriyle beraber ekosistem'den bir sorun... zor ve meşakkatli bir yol içine giriyorsunuz her şey çok pahalı en azından yapmayı isteyenler farları ilk başta bulmalı diğer parçaların bulunması çok kolay...

Ben size aşağıdaki adresi tavsiye edebilirim ben bile farlarımı buradan aldım hatta tanıdığım esnaf arkadaşlarım da buradan temin ediyor...

IMG_2551.jpeg

Çıkmacıdan almakta fayda var üzerinde tüm beyinleriyle beraber ekosistem'den bir sorun... zor ve meşakkatli bir yol içine giriyorsunuz her şey çok pahalı en azından yapmayı isteyenler farları ilk başta bulmalı diğer parçaların bulunması çok kolay...

Ben size aşağıdaki adresi tavsiye edebilirim ben bile farlarımı buradan aldım hatta tanıdığım esnaf arkadaşlarım da buradan temin ediyor...

Ekli dosyayı görüntüle 79975
farları buldum abi 3 beyinli ama aracın beyin vs değişmesi beni tereddüte soktu ne kadar maliyet çıkar ortalama beyin vs farlar hariç acaba?

Geçtiğimiz aylarda ben de aracıma U led montajı yaptım, farlar için soketlerde pin düzenlemesi yapılması ve araç içerisine de ekstra hat çekilmesi gerekir.

Afs far modülü alman gerekir ben 7P6907357 kodlu modülü kullandım içinde golf parametresi olması artı olur. Türkiyede fiyatı 3-5 bin civarlarındadır diye tahmin ediyorum.

Teşekkür ederim yardım için herkese sanırım projeyi biraz erteleyeceğiz maliyetlerden dolayı en kötü farları alıp afs beyini ve diğer masraflar için biraz daha bekleyeceğiz.

Geri
Üst Alt