Oguzhanx50
Üye
- Genel Bilgiler
- .
- Boya ve Değişen
- Yok
- Fiyat
- 1625
Selamun aleyküm 2022 1.5 tsi servis bakımlı kazasız boyasız aracımı satıyorum araçta komple ppf vardır ve fabrika çıkışlı 18 Dallas jant ekstralı
eyv satılacak rakamı yazdım ama bilmiyorm normal fiyatı benceHayırlı satışlar olsun.. fiyat çok ucuz değil mi?
Selamun aleyküm 2022 1.5 tsi servis bakımlı kazasız boyasız aracımı satıyorum araçta komple ppf vardır ve fabrika çıkışlı 18 Dallas jant ekstralı
Şu Jant için bile özel bir ilan..Hayırlı satışlar...
2024 modelin 2.124 olduğunu düşünürsek özel renkli aracın 1.650 rakamı az lakin tam alıcı rakamı...
Allah(cc) gönlüne göre versin umarım kısa sürede satılır...
Umarım forumda araç arayan bir arkadaşa gider...
Şu Jant için bile özel bir ilan..
Ben de dizeli satıp 1.5 tsi geçme niyetim var ancak bunu alacak olsam ilk işim r line ön tamponla kayış gibi yapar sıradaki retrofitler için @metinkar abiyle sohbet ederdim. Kırmızı life ı aldığında fsm den avrupaya geçerken görmüştüm app HMS görünce dedim bir yerden gördüm ben bu aracı . Sonra araç r line oldu tabi..Tabiki çok önemli renk jant lastik kafadan 200b yazar zaten...
Aracım olmasa alırdım...
İnşallah abi daha sarı siteye koymadım zaten acelem yok diye güncel resimler ekliyorum birazdanHayırlı satışlar...
2024 modelin 2.124 olduğunu düşünürsek özel renkli aracın 1.650 rakamı az lakin tam alıcı rakamı...
Allah(cc) gönlüne göre versin umarım kısa sürede satılır...
Umarım forumda araç arayan bir arkadaşa gider...