Golf 7’ ye Orijinal 7.5 Higline stop

Boeing738

Üye
İsim
Boeing737
Araç
Golf 7
Arkadaşlar selamlar 7.5 R dönüşümlü 2014 aracımın sol dış replika stopu kırıldı. Piyasada replikayı hep takım satıyorlar tek satmıyor kimse. Parçacılarda çıkma orijinal sol dış higline stopu buldum ama benim araca uyar mı bunlar? Takarsak çok sırıtır mı? Ya da zaten ledler sönük sönük yanıyordu kodlama yapıldığı halde takılı kalıyordu frene basınca replika olduğu içinen iyi ihtimalle orijinal 7.5 higline takım alırım diye düşünüyorum ama uyar mı uymaz mı o konuda fikrim yok. Belki daha önce deneyimlenen arkadaşlar olmuştur. IMG_0030.jpeg

Stoplari aldiginiz firma ayni modeli tek satmasi gerekir sordunuz mu?

Biz daha once stop taktigimiz kendi musterilerimize ayni modelin tek tarafini da verebiliyoruz. Piyasada kalite kalite çok model var, ayni uretici olmazsa çok siritir.

Orijinal 7.5 highline icin de soket + tesisat + kodlama gerekir. Tek degistirseniz bile.

Stoplari aldiginiz firma ayni modeli tek satmasi gerekir sordunuz mu?

Biz daha once stop taktigimiz kendi musterilerimize ayni modelin tek tarafini da verebiliyoruz. Piyasada kalite kalite çok model var, ayni uretici olmazsa çok siritir.

Orijinal 7.5 highline icin de soket + tesisat + kodlama gerekir. Tek degistirseniz bile.
Sordum tek satmadıklarını söylediler. Onlardan almam bir şey değiştirmiyormuş. Zaten kodlama falan yapıldığı halde frene basınca falan takılıyordu arka lambalar. Sizin yeriniz neresi hocam fiyat nedir çok gözüme batmaya başladı kırık tarafı

Sordum tek satmadıklarını söylediler. Onlardan almam bir şey değiştirmiyormuş. Zaten kodlama falan yapıldığı halde frene basınca falan takılıyordu arka lambalar. Sizin yeriniz neresi hocam fiyat nedir çok gözüme batmaya başladı kırık tarafı
Tekirdagdayiz. 1.kalite stop takimi 8500₺

İstanbul olaymış iyiymiş hocam. Ledlerin hepsi eşit mi yanıyor peki? Benim şuanki olanlar ledlerin çoğu birbirinden farklı şiddetlerde yanıyor
öncelikle geçmiş olsun bu replika stopların hepsinde ledlerde orjinal highlinela karşılaştırdığımızda bariz fark var. Replikaların hepsi sırıtıyor. Orijinal highline stop takmak için de tesisat soket işçiliği yapılması gerekiyor. Anlayacagınız iki ucu … değnek. Bu sebepler ben orjinal comfortline stoplarımla kullanıuorum

• Beğen
Tepkiler: RKR
İstanbul olaymış iyiymiş hocam. Ledlerin hepsi eşit mi yanıyor peki? Benim şuanki olanlar ledlerin çoğu birbirinden farklı şiddetlerde yanıyor
İstanbul olunca ne bu fiyat, ne de bu hizmet oluyor :) ledler orijinal gibi hatasiz homojen yanar. Sizin dediginiz alt kalite olanlar. Onlar 5-5.5 arasina satiliyor.

Geri
Üst Alt