cusufer
Yeni Üye
Merhaba abilerim arkadaşlarım ekteki cihazdan var 2016 golf highline aracımda ve cihazı güncelleyip car play desteği kazandırmak istiyorum. vagcı arkadaşlar(bu işle uğraşan kişiler) 5 ila 10k arasında fiyat istiyorlar bende donanımsal bir değişiklik yapılmayacaksa eğer kendim yapma kararı aldım bu şekilde uğraşıp yapan var mı? Sormak istediğim sorular var ve şu şekilde;
1: mibsolution one sitesine girdiğimde firmware bölümünde araç marka seçeneği ve ünite üreticileri bölümü var fakat model numarası yazmıyor ünite üreticisi bölümünden sonra istediğimiz herhangi bir yazılımı indirip cihaza yüklüyebiliyormuyuz?
2: yanlış firmware yükleme sonucu cihazın birick olma durumu var mı ya da yükleme hata verip yüklemeyi tamamlamadan kapandığında cihazı kullanmaya devam edebilirmiyim?
3: birick olan cihazı tekrar yazılım atarak geri kurtarabilirmiyiz?
4: eğer her dosya olmuyorsa bu ünite için gerekli dosyaları bu işle uğraşan abilerim kardeşlerim benimle paylaşabilirmisiniz? (Update ve Toolbox)
5: Antalya Alanya bölgesinde ikamet ediyorum forumda bu civarda bu işi yapan varsa ulaşabilir mi?
Bu işle uğraşan abilerim ya da arkadaşlarım veya benim gibi amatör olarak yapıp başarılı olan kişiler bana destek olabilirmi?
yada bu yolda yaşadığı sıkıntıları olumlu olumsuz bir şekilde anlatabilicek birileri
şimdiden teşekkür ederim.
herkese mutlu haftasonları
Cihaz Bilgileri:
Güncel Sürüm: MST2_EU_VW_P0628D
Yazılım Sürümü: H28.28.133_STD2_EU
Cihaz Parça No: 3Q0035819B
Donanım: 710
Yazılım: 0751
1: mibsolution one sitesine girdiğimde firmware bölümünde araç marka seçeneği ve ünite üreticileri bölümü var fakat model numarası yazmıyor ünite üreticisi bölümünden sonra istediğimiz herhangi bir yazılımı indirip cihaza yüklüyebiliyormuyuz?
2: yanlış firmware yükleme sonucu cihazın birick olma durumu var mı ya da yükleme hata verip yüklemeyi tamamlamadan kapandığında cihazı kullanmaya devam edebilirmiyim?
3: birick olan cihazı tekrar yazılım atarak geri kurtarabilirmiyiz?
4: eğer her dosya olmuyorsa bu ünite için gerekli dosyaları bu işle uğraşan abilerim kardeşlerim benimle paylaşabilirmisiniz? (Update ve Toolbox)
5: Antalya Alanya bölgesinde ikamet ediyorum forumda bu civarda bu işi yapan varsa ulaşabilir mi?
Bu işle uğraşan abilerim ya da arkadaşlarım veya benim gibi amatör olarak yapıp başarılı olan kişiler bana destek olabilirmi?
yada bu yolda yaşadığı sıkıntıları olumlu olumsuz bir şekilde anlatabilicek birileri
şimdiden teşekkür ederim.
herkese mutlu haftasonları
Cihaz Bilgileri:
Güncel Sürüm: MST2_EU_VW_P0628D
Yazılım Sürümü: H28.28.133_STD2_EU
Cihaz Parça No: 3Q0035819B
Donanım: 710
Yazılım: 0751
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2024-11-29 at 17.09.36.jpeg152.8 KB · Görüntüleme: 16
-