Orjinal Vcds Nereden Alabilirim

Sevyasbe

Üye
İsim
Berat Yasin
Araç
Caddy
Merhaba Pq35 M+ platform araç kullanıyorum daha öncesinden 2 adet klon vagcom cihazı kullandım biri sadece arıza siliyordu diğeride gizli özellik olarak 09.cent elect kısmında neredeyse hiçbir gizli özelliği aktif edemiyordum aktif ettiğim zaman da amerikan parkımı kapatıyordu eski kodu geri yüklediğimde aynı şekil amerikan park gelmiyordu muhtemelen klon cihaz olduğu için orjinal vcds almak istiyorum kendi sitesinden mi almam lazım yoksa tr de satan birileri varmı ? teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
Alabiliyorsanız sitesinden veya distribütörlüğünü yapan ülkelerdeki linklerden alın. https://www.ross-tech.com/distributors.php Ben orijinal 3 araç lisanslı kabloyu https://www.europaparts.com/brands/ross-tech.html linkinden aldım. Şimdi nakit alışveriş sınırlaması nasıl etkiliyor bilemiyorum. Türkiye'de ilanlarda klon kabloyu orijinal diye 5 bin 6 bin fiyat yazanlar var.
teşekkürler muhtemelen rosstech in kendi sitesinden alacağım

Bu ürüne 600 dolarlar vermek saçmalıktan başka birşey değil. Aynı işi klon zaten yapıyor.

Bu ürüne 600 dolarlar vermek saçmalıktan başka birşey değil. Aynı işi klon zaten yapıyor.
merhaba 200 dolar diye biliyorum ürünü ayrıca dediğim gibi klon ürün ile en basitinden amerikan park bile ayarlayamıyorum

merhaba 200 dolar diye biliyorum ürünü ayrıca dediğim gibi klon ürün ile en basitinden amerikan park bile ayarlayamıyorum
3 şase numarasında çalışan ürün 200 hocam. Ayrıca birinin yapıp diğerinin yapamadığı birşey görmedim ben bugüne kadar farklı bir sorun vardır veya ünite desteklemiyordur.

3 şase numarasında çalışan ürün 200 hocam. Ayrıca birinin yapıp diğerinin yapamadığı birşey görmedim ben bugüne kadar farklı bir sorun vardır veya ünite desteklemiyordur.
merhaba konuyu şöyle çözdüm pq35 lere far kodlaması vs yapabilmek için vag can pro cihazı lazımmış vag can pro siparişi vereceğim

Merhaba Pq35 M+ platform araç kullanıyorum daha öncesinden 2 adet klon vagcom cihazı kullandım biri sadece arıza siliyordu diğeride gizli özellik olarak 09.cent elect kısmında neredeyse hiçbir gizli özelliği aktif edemiyordum aktif ettiğim zaman da amerikan parkımı kapatıyordu eski kodu geri yüklediğimde aynı şekil amerikan park gelmiyordu muhtemelen klon cihaz olduğu için orjinal vcds almak istiyorum kendi sitesinden mi almam lazım yoksa tr de satan birileri varmı ? teşekkür ederim şimdiden
Obdeleven pro almanı tavsiye ederim bir yıllık 99 Euro. Bende aldım hiç bir işe yaramadı geri iade ettim.

pq sistemde vagcom ile zaten amerikan park vs yapamazsınız. replika vcp işinizi görecektir replika vcds satıyorum ben böyle bir problem ilk defa duydum

bir tavsiye daha sakın bu işlere girme git parasını ver istediğin özelliği açtır sonra pişman olursun :D

Geri