Arkadaşlar aracım 2013 comfortline golf 7. Aracımda aldığımdan beri takılı olan android bir multimedya mevcut. İlk başlarda hoşuma gidiyordu ama şuan ise sadece görüntüden ibaret olduğu kanısındayım. Neden derseniz bazen radyo dinlemek istediğimde radyo kanalları düzgün çekim kalitesi veremiyor. Aracın ses seviyesi pek iyi değil. Telefon görüşmeleri kötü ve zor. Tip olarak birebir aynı üründen arkadaşımın arabasında var ancak o bir programla nasıl yaptıysa carplay kullanabiliyor. Benim aracımda uğraştık bir türlü olmadı. Açıkcası bu işler hakkında pek bir bilgi sahibi değilim hatta hiç anlamamda. Size sormak istediğim soru şu ;
Ben aracımda carplay özelliği aktif olsun kullanabileyim istiyorum. Sizce bunu hangi yoldan yapabilirim ? Elimde aracın orjinal teybide mevcut ve şuanki android üründe mevcut. Bunlara bir ekstra yapılarak carplay özelliği eklenebilir mi ? Yoksa yeni bir carplay desteği olan bir teyp mi almalıyım ? Dediğim gibi bu konulardan hiç anlamam umarım sorunumu net aktarabilmişimdir. İyi forumlar..
Ben aracımda carplay özelliği aktif olsun kullanabileyim istiyorum. Sizce bunu hangi yoldan yapabilirim ? Elimde aracın orjinal teybide mevcut ve şuanki android üründe mevcut. Bunlara bir ekstra yapılarak carplay özelliği eklenebilir mi ? Yoksa yeni bir carplay desteği olan bir teyp mi almalıyım ? Dediğim gibi bu konulardan hiç anlamam umarım sorunumu net aktarabilmişimdir. İyi forumlar..