Geri Görüş Kamera Montajı

xfactory9025

Yeni Üye
İsim
Fırat
Merhaba arkadaşlar. Golf 7,5 aracım var. Ekran ve ünitem kamera destekliyor. Aliexpresten 5Q0980556B kodlu ürünü alsam soket sokete montaj yapabilir miyim? Vag kablosu da aldım kodlamasını da yapabilirim. Sormak istediğim geri vites lambasından elektrik almaya gerek var mı yoksa direk üniteye soket sokete bağlayabilir miyim?

Ekli dosyalar

• IMG_3729.jpeg
    IMG_3729.jpeg
    372.3 KB · Görüntüleme: 29

Aliexpress 30 euro uzeri problemli burada dikkatli olun, urun gumrukte kalmasin.

Diger soru ise, evet uniteye soketli baglarsiniz. Parametre + kodlamaya ihtiyaciniz kalir. Geri vitese gerek yok.

Aliexpress 30 euro uzeri problemli burada dikkatli olun, urun gumrukte kalmasin.

Diger soru ise, evet uniteye soketli baglarsiniz. Parametre + kodlamaya ihtiyaciniz kalir. Geri vitese gerek yok.
2 parça halinde alıcam 30 euro sınırına takılmamak için. Kablolar ayrı kamera ayrı.

Merhaba yeni konu açmayayım.
2017 golf 7.5 Comfortline için geri görüş kamerası istiyorum araçta orijinal kamera desteklemeyen multimedya ekranı var.
Çin malı kamera destekleyen multimedyalara geçmek istemiyorum.
Dikiz aynası geri görüş kamerası var. Tavsiye eder misiniz?
Maliyeti ne olur.
Veya geri görüş için başka öneriniz nedir?

'görsel alıntıdır'

Ekli dosyalar

• fde3479773556964277ed655d6bde06f.jpg
    fde3479773556964277ed655d6bde06f.jpg
    308.5 KB · Görüntüleme: 14
  • c72ab456db72ba2ef6d6d0f4ba4c9d22.jpg
    c72ab456db72ba2ef6d6d0f4ba4c9d22.jpg
    165.2 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba yeni konu açmayayım.
2017 golf 7.5 Comfortline için geri görüş kamerası istiyorum araçta orijinal kamera desteklemeyen multimedya ekranı var.
Çin malı kamera destekleyen multimedyalara geçmek istemiyorum.
Dikiz aynası geri görüş kamerası var. Tavsiye eder misiniz?
Maliyeti ne olur.
Veya geri görüş için başka öneriniz nedir?

'görsel alıntıdır'
Gercekten minimum maliyeti karsilayabilecek durumdaysaniz diyecegim bir sey yok ama golfu “tutku” olarak seven kimse aracina boyle bir cihaz baglamaz burada hocam.

Ben çinden yukardaki ürünü aldım bakalım kendim bağlayabilecek miyim. İnternette çok videolu anlatım var ama sadece sigorta kutusuna taktıkları yeri tam göstermiyolar. Ünitenin pinleri gayet net anlatılıyo ama nedense asıl enerji yerini gösteren yok.

Ben çinden yukardaki ürünü aldım bakalım kendim bağlayabilecek miyim. İnternette çok videolu anlatım var ama sadece sigorta kutusuna taktıkları yeri tam göstermiyolar. Ünitenin pinleri gayet net anlatılıyo ama nedense asıl enerji yerini gösteren yok.
Sigorta kutusuna bilmeden karışmayın bence hocam. Büyük işlere yol açabilir.

Siz montajı yapın sigortaya kablosunu takmak kolay. 10A sigorta ve resimdeki kabloya ihtiyacınız var. Takılacak yerde işaretli..

Ekli dosyalar

• IMG_0372.jpeg
    IMG_0372.jpeg
    10.4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_0371.png
    IMG_0371.png
    969.5 KB · Görüntüleme: 11
Merhabalar, benimde bir sorum olacak. Araç içi güvenlik kamerası için hangi sigortaları öneriyorsunuz. Daha önce bağlamış olanlardan tavsiyelerini isterim. Park modüllü olan ve kontak kapalı konumdayken de kayıt yapabiliyor. Kontak açıkken ve kapalı iken iki adet sigorta önerinize ihtiyacım var.

Siz montajı yapın sigortaya kablosunu takmak kolay. 10A sigorta ve resimdeki kabloya ihtiyacınız var. Takılacak yerde işaretli..
yabancı bir forumda şurayı işaretlemişler. Listeden baktım bilgi eğlence ekranı sigortası diyor. Burası daha mantıklı değil mi?

Ekli dosyalar

• aa.PNG
    aa.PNG
    303.4 KB · Görüntüleme: 16

Geri
Üst Alt