Logo Kamera Çalışmıyor

Boeing738

Üye
İsim
Boeing737
Araç
Golf 7
Arkadaşlar merhaba, RCD 330 ve logodan açılan gerigörüş kamerası kombinasyonunu 1 senedir bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat yağmurdan mıdır çamurdan mıdır bilmem bugün kamera teybe görüntü vermemeye başladı. Mekanizma çalışıyor kamera açılıyor fakat teyp ekranına görüntü gelmiyor. Daha önce bu sorunu yaşayıp deneyimleyen var mı? Sorun nerededir? Kamerayı Bursa’ da taktırmıştım. Nasıl çözeriz? IMG_0857.jpegIMG_0855.jpeg

1-Bağajdaki soketleri kontrol edin,bunun için döşemeyi sökmeniz şart,gevşeme çıkma vs olmuş olabilir.
2-Teybin arkasındaki soketleri kontrol edin.
3-Herşey yolundaysa problem donanımsal.

1-Bağajdaki soketleri kontrol edin,bunun için döşemeyi sökmeniz şart,gevşeme çıkma vs olmuş olabilir.
2-Teybin arkasındaki soketleri kontrol edin.
3-Herşey yolundaysa problem donanımsal.
Bazı arkadaşlar yazılımdandır kendi kendine yazılımı silinmiştir tekrar yazılım gerekir tarzı şeyler söyledi ama ihtimal vermedim açıkçası. Var mı sizce öyle bir ihtimal

Bendede 1 aydir bu sekilde. Goruntu gitti. Ekran siyah ekranda kaliyor. Bakamadim bir turlu firsatim olmadi. Bende Bursada taktirdim.

Bazı arkadaşlar yazılımdandır kendi kendine yazılımı silinmiştir tekrar yazılım gerekir tarzı şeyler söyledi ama ihtimal vermedim açıkçası. Var mı sizce öyle bir ihtimal
Bazı işler vardır işin uzmanına gerek duymadan halledilebilir,mesela ben evde beyaz eşyalarımı digital ekran göstergeli alırım hep,çünkü arızaları gösterirler ve basit bir işlemle halledebileceğim bir şeyin yolunu gösterebiliyorlar,ama bazen arıza öyle bir şekilde olurki illa işin uzmanına başvurman gerekebiliyor.Sizin durumunuzda ben size basit sizin halledebileceğiniz yolları söyledim,bunlar temel kontrol edilmesi gereken şeyler yani illa kendiniz yapacaksanız.Ama baktınız problem buradan kaynaklı değil işin uzmanına uğramaınız şart.Farzedelimki yazılım silindi siz bu halledebilirmisiniz?

Bendede 1 aydir bu sekilde. Goruntu gitti. Ekran siyah ekranda kaliyor. Bakamadim bir turlu firsatim olmadi. Bende Bursada taktirdim.
Şanlı tuning miydi hocam. Bende siyah ekran falan olmuyor direkt ekranda tepki yok hangi menüdeyse orada kalmaya devam ediyor

Bazı işler vardır işin uzmanına gerek duymadan halledilebilir,mesela ben evde beyaz eşyalarımı digital ekran göstergeli alırım hep,çünkü arızaları gösterirler ve basit bir işlemle halledebileceğim bir şeyin yolunu gösterebiliyorlar,ama bazen arıza öyle bir şekilde olurki illa işin uzmanına başvurman gerekebiliyor.Sizin durumunuzda ben size basit sizin halledebileceğiniz yolları söyledim,bunlar temel kontrol edilmesi gereken şeyler yani illa kendiniz yapacaksanız.Ama baktınız problem buradan kaynaklı değil işin uzmanına uğramaınız şart.Farzedelimki yazılım silindi siz bu halledebilirmisiniz?
Yaptırdığım yer uzakta hocam. Kablolarda kopukluk vb yok teypte de kamera tesisatında da. Ama Yazılım silindiyse eğer bulurum bi vagcomcu attırırım o sorun değil, ara ara böyle yazılımsal kaynaklı olabiliyormuş bu tarz teyp sorunları bazı arkadaşlardan öyle dönüş aldım.

Mekanizma açılıyorsa logonun elektriksel anlamda sorunu yoktur. Sorun multimedya ekranınızda. Aşağıdakileri yapabilirsiniz.

• RCD330'u yeniden başlatın.
  • Akü kutup başını söküp 30 dakika bekleyin.
  • Multimedya ekranınızı fabrika ayarlarına geri döndürün.
  • Multimedya ekranınızı söküp arkadaki logo kamera bağlantılarına bakın.
  • Logo'dan Multimedyaya gelen kablo hattını göz ile kontrol edin. Kesik/kopuk kablo olabilir.

Eğer bunlardan hiçbiri olmuyorsa, yazılımsal bir sorun vardır ve işin uzmanına başvurmanız gerekmektedir. RCD330 için bazı versiyonların güncelleme dosyaları redditte bulunuyor. Daha önce Android Auto aktivasyonu yapmıştık. Versiyonunuza göre kendiniz yazılımını güncelleyebilirsiniz.

Teşekkürler hocam, adımları uygulayacağım. Umarım düzelir. Benim RCD330 CarPlayli sonradan alıp takmıştım ekranı Orijinal değil yani. güncelleme hakkında bilgim yoktu onu da yapayım belki ondandır

Teşekkürler hocam, adımları uygulayacağım. Umarım düzelir. Benim RCD330 CarPlayli sonradan alıp takmıştım ekranı Orijinal değil yani. güncelleme hakkında bilgim yoktu onu da yapayım belki ondandır
Bu cihazlar güncelleme almıyor hocam.

Yakın bir Volkswagen bayisine gidip yaptırabilirseniz yaptırın.

Arkadaşlar anlık bir güncelleme olarak az önce denediğimde kendi kendine düzeldiğini gördüm. Büyük ihtimalle bugün yağan yağmurdan kamera su aldı sonra da kendini korumaya almış diye düşünüyorum. 1-2 saat boyunca görüntü gelmiyordu şuan sorunsuz çalışıyor. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Şanlı tuning miydi hocam. Bende siyah ekran falan olmuyor direkt ekranda tepki yok hangi menüdeyse orada kalmaya devam ediyor
Evet orada takdirdim. Isin sonunda yaptigim en buyuk hatayi yaptim dedim orasi icin ama is isten gecmisti .

Evet orada takdirdim. Isin sonunda yaptigim en buyuk hatayi yaptim dedim orasi icin ama is isten gecmisti .
Çok övdüler diye istsnbuldan dönüşüm için orayı tercih ederek gittim. Ama önerirmiyim diye sorarsanız işçilikleri berbat, müşteri ilgi alaka 0. Rezil bir yer

Geri
Üst Alt