2015 golf direksiyon sertliği hk

UBC53

Üye
İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese iyi akşamalar iyi forumlar...

arkadaşlar 2015 model golf 7 araca sahibim fakat direksiyon bana biraz sert gibi geliyor abimde 2016 skoda superb prestige paket var onun direksiyonu tüy gibi mesela tabi onda mode tuşu var en yumuşağa ayarlı. fakat kendi aracımda da gizli özellikle ayarladığımda zaten en yumuşakta gözüküyor bunu yumuşatmanın bi yolu varmıdır acaba

Herkese iyi akşamalar iyi forumlar...

arkadaşlar 2015 model golf 7 araca sahibim fakat direksiyon bana biraz sert gibi geliyor abimde 2016 skoda superb prestige paket var onun direksiyonu tüy gibi mesela tabi onda mode tuşu var en yumuşağa ayarlı. fakat kendi aracımda da gizli özellikle ayarladığımda zaten en yumuşakta gözüküyor bunu yumuşatmanın bi yolu varmıdır acaba
*Kodlamayla denedim hiçbirşey değişmedi.

2013 mk7 direksiyon sert.

2018 mk7.5 pamuk gibiydi.

uzun yolda falan iyi sertliği fakat şehir içinde biraz daha yumuşak olsa çok iyi olurdu

uzun yolda falan iyi sertliği fakat şehir içinde biraz daha yumuşak olsa çok iyi olurdu
Bir yerde daha oturaklı gibi hissettiriyor güzel ama şehir içi manevralarda dediğiniz gibi daha yumuşak olmasını arıyor insan.
Başka araca binmesek belki hiç farketmeyecektik bunu.

Bir yerde daha oturaklı gibi hissettiriyor güzel ama şehir içi manevralarda dediğiniz gibi daha yumuşak olmasını arıyor insan.
Başka araca binmesek belki hiç farketmeyecektik bunu.
önceki aracım 2020 model icon paket clio 5 idi ekrandan direksiyon sertliği ayarlanıyordu yumuşacıktı direksiyonu dediğim gibi çok sorun değil benim için ama keşke şehir içinde biraz daha yumuşak olsa idi

Geri
Üst Alt