Mk8,5 da da kilit açılıyor sadece ücreti yüksek...
Nasrettin hoca misali para varsa yapılmayacak bir şey yok...
Örneğin hangi özellikleri istiyorsun onları listele yaz ben sorayım istediğin özellikleri toplam kaça yapılıyor...
Üstat impression için neler açılıyorMk8,5 da da kilit açılıyor sadece ücreti yüksek...
Örneğin hangi özellikleri istiyorsun onları listele yaz ben sorayım istediğin özellikleri toplam kaça yapılıyor...
Sorayım derken hocam, servisten mi fiyat alıyorsunuz? Yoksa başka bir yerden mi?Mk8,5 da da kilit açılıyor sadece ücreti yüksek...
Benim isteğim çok basit mesela;
Geri vlteste sağ aynanın inmesi
var zaten bu ayna kumandasını r kısmına getir ve geri vitese alBenim isteğim çok basit mesela;
Geri vlteste sağ aynanın inmesi
Metin hocam selamlar, Mk8 de de sfd2 bedeli alınıyor mu örneğin logo kamerada? birde kart taksit sayısını kabaca da olsa biliyor musunuz?Arkadaşlar,
Servisler özellik açamaz.
Cumartesi günü Ender Elektronikte işlem yaptırırken sormuştum Mk8,5 için de Mk8 de olduğu gibi işlem yapıyoruz dediler.
Gizli özellikler için neler açılıyor olarak değil neler isteniyor bunlar belirlenmesi gerek her işlem için yetki ücreti ödeniyormuş.
Ender Elektronik çok kalabalık ve yoğun yer tek tek cevap almanız zor olacağı için buraya yazın liste yapın ben özelden iletebilirm.
Şuan yapılanlar...
1- Logo kamera kablo montaj kodlama ;
15.900₺ + sfd2 bedeli 4.500₺ = 20.400₺
( kredi kartı olur ise %3 ilave )
2- Katlanır ayna kablo montaj kodlama ;
15.600₺ + sfd2 bedeli 4.500₺ = 20.100₺
Gibi yazın sorayım olana olur der olmaya olmuyor der sizde öğrenmiş olursunuz.
MK8 de SFD2 yok, standart SFD var, belki alırlar, alsalarda çok daha az alırlar 2 ye nazaran.Metin hocam selamlar, Mk8 de de sfd2 bedeli alınıyor mu örneğin logo kamerada? birde kart taksit sayısını kabaca da olsa biliyor musunuz?
Metin hocam selamlar, Mk8 de de sfd2 bedeli alınıyor mu örneğin logo kamerada? birde kart taksit sayısını kabaca da olsa biliyor musunuz?
MK8 de SFD2 yok, standart SFD var, belki alırlar, alsalarda çok daha az alırlar 2 ye nazaran.
Arkadaşlar,
Servisler özellik açamaz.
Cumartesi günü Ender Elektronikte işlem yaptırırken sormuştum Mk8,5 için de Mk8 de olduğu gibi işlem yapıyoruz dediler.
Gizli özellikler için neler açılıyor olarak değil neler isteniyor bunlar belirlenmesi gerek her işlem için yetki ücreti ödeniyormuş.
Ender Elektronik çok kalabalık ve yoğun yer tek tek cevap almanız zor olacağı için buraya yazın liste yapın ben özelden iletebilirm.
Şuan yapılanlar...
1- Logo kamera kablo montaj kodlama ;
15.900₺ + sfd2 bedeli 4.500₺ = 20.400₺
2- Katlanır ayna kablo montaj kodlama ;
15.600₺ + sfd2 bedeli 4.500₺ = 20.100₺
Gibi yazın sorayım olana olur der olmaya olmuyor der sizde öğrenmiş olursunuz.
Impression da yok hocamvar zaten bu ayna kumandasını r kısmına getir ve geri vitese al