Golf 8.5 Yazılım Sorunları

bowni85

Üye
İsim
Burak
arkdaslar wag grubunda audi dahil bircok yazilimsal sikayetler gordum. arac calismama , multimedya donmalari, hava yastigi ikaz isigi dervo arizasi vs bunun gibi bircok sikayer var. yazilim beklendigi soyleniyor.bu hafta aracimi teslim alicam. acikcasi biraz canim sıkıldi bunlari duydukca.sizce yeni yazilim gelirmi? arac cikali yaklasik 5-6 ay oldu. henuz bi gelisme yok sanirim. tiguanlara geldi diyolar ama kimse net bisey bilmiyo!

Aracınız hayırlı olsun, yazılımla ilgili bir bilgim yok ancak aracınızı teslim alırken yağ seviyesini kontrol edin. Benimki de dahil çoğu araç yarı seviye civarında yağ ile teslim edildi bizlere. Teslim alırken kontrol etmediğimiz için daha sonradan servise gidip yağı tamamlattırdık. Ben yağ için herhangi bir ücret ödemedim yalnız bazı servisler ücret dahi almışlar.

arkdaslar wag grubunda audi dahil bircok yazilimsal sikayetler gordum. arac calismama , multimedya donmalari, hava yastigi ikaz isigi dervo arizasi vs bunun gibi bircok sikayer var. yazilim beklendigi soyleniyor.bu hafta aracimi teslim alicam. acikcasi biraz canim sıkıldi bunlari duydukca.sizce yeni yazilim gelirmi? arac cikali yaklasik 5-6 ay oldu. henuz bi gelisme yok sanirim. tiguanlara geldi diyolar ama kimse net bisey bilmiyo!
Selam,
Kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin. Arkadaşımın 2024 tiguan'inda çalışmama sorunu vardı. Servisi aradı yarın güncelleme için gidecek. Golf içinde bir güncelleme gelmek üzeredir diye düşünüyorum.

Yazılım bekleniyor, yeni çıkan bir alt yapı tüm sistemler yeni piyasaya yeni araba sürüldüğünde bunları bilerek almak gerekiyor, bkz. togg ilk çıktığında bir dünya arıza vardı şimdi %80'i giderildi sadece biraz zaman gerekli.

Selam,
Kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin. Arkadaşımın 2024 tiguan'inda çalışmama sorunu vardı. Servisi aradı yarın güncelleme için gidecek. Golf içinde bir güncelleme gelmek üzeredir diye düşünüyorum.
ins hocam umarim bi aksilik yasamam

Yazılım bekleniyor, yeni çıkan bir alt yapı tüm sistemler yeni piyasaya yeni araba sürüldüğünde bunları bilerek almak gerekiyor, bkz. togg ilk çıktığında bir dünya arıza vardı şimdi %80'i giderildi sadece biraz zaman gerekli.
yani umarim yazilimsaldir dedginiz gibi

Arkadaşlar umutlarınızı kırmak istemem ama;
2019 da üretilen golf 8 sorunlarından ve pandemi nedeniyle 2021 de topraklarımıza geldi.
Biz 2021 den beri, Avrupa 2019 dan beri kesin net çalışan yazılımla sorunların giderilmesini bekliyor.
(Ara sıra gelen güncelleme versiyonları sorunları çözmeye yetmedi. Güncelledik ama sorunlar devam ediyor. Biri düzeliyor diğeri başlıyor. Sıcakta başka, soğukta başka ışıklar yanıyor. Kafasına göre takılıyor)
VW nin globelde durumu hiç iyi değil ve işler iyiye gitmiyor (yorum değil markanın son durumu budur)

Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Canınızı sıkmayın hocam bizim millet bok atmayı seviyor hiçbir sorun yaşamadık şahsi olarak forumlara bakarsan araba alamazsın yazılan çoğu sorun aslında sorun değil adamın biri arabayı çalıştırır çalıştirmaz sıcağa alıp araba isinmayinca klima bozuk demiş sen düşün yani

Sorunsuz demek yalan olur ama bu sorunlar alinip keyifle kullanilmasina engel degil. Farkli marka araclar da belirli seviyelerde yazilim problemleri yasiyor.

Impression gibi az donanim sahipleri bu konuda daha sansli.

Senin icin zorunlu donanimlara sahip olan paketi almani oneririm. Kisa vadede retrofit gorunmuyor.

2022 golf 8 sabah çalıştırdım ekranda bileşen koruma etkin yazdı koltuk ısıtmayı bile açamadım ısınınca düzeldi ama

Canınızı sıkmayın hocam bizim millet bok atmayı seviyor hiçbir sorun yaşamadık şahsi olarak forumlara bakarsan araba alamazsın yazılan çoğu sorun aslında sorun değil adamın biri arabayı çalıştırır çalıştirmaz sıcağa alıp araba isinmayinca klima bozuk demiş sen düşün yani
dogru hocam herkes birsey soyluyo. gelince gorcez artik sans birazda sanirim. eski aracimdada cok kisi vites kolu arizasi yasadi bende hic sorun olmadi mesela

Impression gibi az donanim sahipleri bu konuda daha sansli.

Senin icin zorunlu donanimlara sahip olan paketi almani oneririm. Kisa vadede retrofit gorunmuyor.
farketmiyo hocam onlardada ayni sorun cumki bu zorunlu guvenlik ekipmanlarindan dolayi yazilim ayni. serit takip vs hepsinde standart zaten. bahsettgim sorunlar impression modellerde daha cok yasanmis

Sorunsuz demek yalan olur ama bu sorunlar alinip keyifle kullanilmasina engel degil. Farkli marka araclar da belirli seviyelerde yazilim problemleri yasiyor.
sadece yazilimsa (umarim) cok sorun olcagini sanmiyorim. psa grubunda motor arizalari noya sorunlari cokca var. yeni araclar malesef eski kalite yok ve teknolojik olarak hizli ilerlendigi icin sanirim tam oturtmadan piyasaya suruluyo

Geri
Üst Alt