Triger Seti Golf 7.5

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Akkurt71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akkurt71

Yeni Üye
İsim
Üsame
Araç
Golf 7.5 comfortline btm
Herkese iyi forumlar. 2017 1.6 tdi golf aldım 105 binde trigeri hiç değişmemiş, triger seti almak istiyorum Kayseride yaşıyorum. Parçacı 8bin fiyat çekti markasını sormadım. Sizin önereceğiniz bir marka, varsa kayseride yaşayan için usta önerisi olan var mı

Herkese iyi forumlar. 2017 1.6 tdi golf aldım 105 binde trigeri hiç değişmemiş, triger seti almak istiyorum Kayseride yaşıyorum. Parçacı 8bin fiyat çekti markasını sormadım. Sizin önereceğiniz bir marka, varsa kayseride yaşayan için usta önerisi olan var mı
En kaliteli markalar ;
İNA marka ve ContiTech (Continental) markalarıdır. Triger seti değiştirirken “devirdaimli set” almanız yararınıza olur, veya triger seti +devirdaim almanızı öneririm,

VW araçlarda devirdaim pompası kronik sıkıntılı bir parçadır ve triger seti değişimi yapılırken eğer devirdaim değiştirmezseniz, Ne zaman arıca vereceği belli olmayan devirdaim pompası için aynı işçilik ücretini 2.ci kez ödemek zorunda kalırsınız,

Devirdaim değişimi yapılan araçlarda antifriz kaybı yaşanacağı için zaten uzun zamandır değişmeyen antifriz sıvısının değişmesi gerekir, Aracınıza uyumlu olan antifriz tipi G13 tip antifrizlerdir. Piyasada satılan her pembe/kırmızı renk antifrizler uyumlu değildir.

Upvote 0

Geri