golftutkusu45
Yeni Üye
Merhaba Golf 8.5 impression da arabaya binip kapıyı kapadigimda mekanik bı ses geliyor o sesin sebebi ney araba napıyor da o ses çıkıyor meraktan soruyorum bı problem olmadığını biliyorum
İmpression paket kilidi açıyorum biniyorum kapı kapandığı gibi birşeyin açılma sesi gibi bı ses geliuor dığt diye ama ne sesi merak ettimYaklaştığınızda çıt çut gibi mekanik sesler geliyor değil mi?
Direksiyon kilidi açılıyor, sorun yok hocam. Keyless li araçlarda yaklaştığınızda bile bişeyler önceden çalışıyor, çıt çut gibi mekanik sesler çıkartıyor. Ama sizin bahsettiğiniz olay araca binince direksiyon kilidinin açılması ile ilgili.İmpression paket kilidi açıyorum biniyorum kapı kapandığı gibi birşeyin açılma sesi gibi bı ses geliuor dığt diye ama ne sesi merak ettim
Heh onu merak ediyordum teşekkürlerDireksiyon kilidi açılıyor, sorun yok hocam. Keyless li araçlarda yaklaştığınızda bile bişeyler önceden çalışıyor, çıt çut gibi mekanik sesler çıkartıyor. Ama sizin bahsettiğiniz olay araca binince direksiyon kilidinin açılması ile ilgili.