Kapıyı açtığında vidaları görmüyorsan, kapı içini sökmelisin vidalar ordadır sıkarsan düzelebilir.
Gözükmüyor evetKapıyı açtığında vidaları görmüyorsan, kapı içini sökmelisin vidalar ordadır sıkarsan düzelebilir.
Yani aslında gelir ama riske atmak istemedim, kaportacılar mı yapar ?Kapı kartonunu sökmeden ulaşamazsın oraya. İnternette bir çok video var açmak için. Elinizden geliyorsa kendiniz yapabilirsiniz.
yapar aynacıda yapar camcıda yapar. sende yapabilirsinYani aslında gelir ama riske atmak istemedim, kaportacılar mı yapar ?
YaparYani aslında gelir ama riske atmak istemedim, kaportacılar mı yapar ?
Yakın olsan birlikte yapardık.Yani aslında gelir ama riske atmak istemedim, kaportacılar mı yapar ?
hocam resimden tam anlayamadım ama tecrübemden bahsedeyim sağ dış dikiz aynasının içi sallanıyordu nerdeyse düşücek duruma gelmişti hemen bir oto camcıya gittim camı çıkartıp özel yapışkanla yapıştırdı şimdi sıfır gibi oldu,nedenini sorduğumda cam ısıtmadan yapıyor dedi bilginize..Bugün fark ettim alt kısımdan çıkmış gibi ve baya sallanıyor. Neden olur ve ne yapmam lazım
Kapıyı açtığınızda hemen o aynanın altında L biçiminde plastik olacak onu her yerinden aynı anda çektirip alacaksınız. Plastik kapağın altında 2 vida aynayı tutuyor, aynayı eski haline oturtup sıkacaksınız.Bugün fark ettim alt kısımdan çıkmış gibi ve baya sallanıyor. Neden olur ve ne yapmam lazım
Merhabalar tekrar, yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Sorunun çok basit aslında, videonun 7. dakikasında aynaya nasıl ulaşacağın mevcut. Sökecek vida gözükmüyor yazınca benim kafa başka bir yere gitti...Kapı kartonunu sökmeden ulaşamazsın oraya. İnternette bir çok video var açmak için. Elinizden geliyorsa kendiniz yapabilirsiniz.
kimdir nerdedir. bilgimiz olsunAnkara ya gıdebılırsen uzman bır arkadaş var
Maral sunroof ayne kilit trim tamiri ve bakımı yapıyor
https://www.instagram.com/maralsunroof_ayna.kilit.trim?igsh=MXBwZzF1NXl0bWdkbA==kimdir nerdedir. bilgimiz olsun