Ruhsatta steyşın

Okanomur

Yeni Üye
İsim
Okan
Araç
Golf
Merhaba arkadaşlar golf 8.5 impression ile aranıza katıldım. Ruhsatta araç steyşın olarak geçmekte heçbek olması gerekmiyor mu ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Golf AC Steyşın kullanışlılık demek.
v7-jpg-feb053ea7e397e19c632a540ed1541ae-jpeg.28961

[Gövdesi kapalı, arka şekli daha geniş bir iç hacim sağlayacak şekilde dizayn edilmiş, üst tavanı sabit ve sert tavanlı, bununla birlikte tavanının bir kısmının açılma özelliği olabilen, sürücüden başka en az 3 oturma yeri (arka sıra öne yatarak daha geniş bir iç hacim sağlar), arka kapağı açılabilen, 2 veya 4 kapılı ve en az 4 yan pencereli otomobillerdir.]

Koltuklar yatınca geniş bir bagaj oluşturulabilir olan,
çok amaçlı kullanıma olanak sağladığından Golf'lerin hepsinde ve bazı hatchback araçlarda AC steyşın yazıyor.

Son düzenleme:
Arka koltuklar yattığı ve geniş bir alan olduğu için golf steyşın olarak geçer...

Evet doğru ama mesela Citroën c4 heçbek olarak geçmekte, onunda arka koltukları yatıyor
Hangi c4?
Sedan araçlarda da koltuğu yatan modeller var. Yani tek etken o değil.

AB: Heçbek Hatchback, 3 veya 5 kapılı, 4 ve 4'den fazla oturma kapasitesine sahip ve bagaj uzantısı olmayan araçlardır. Bagaj kısmı sedan araçlara göre uzun değildir.

AC: Steyşın (Station Wagon) Gövdesi kapalı, arka şekli daha geniş bir iç hacim sağlayacak şekilde dizayn edilmiş, üst tavanı sabit ve sert tavanlı, bununla birlikte tavanın bir kısmının açılma özelliği olabilen, sürücüden başka en az 3 oturma yeri ve en az iki sırası bulunan (sıra ve sıralar öne yatmak veya çeşitli şekillerde hareket ettirilebilir.)

Son düzenleme:
Hangi c4?
Sedan araçlarda da koltuğu yatan modeller var. Yani tek etken o değil.

AB: Heçbek Hatchback, 3 veya 5 kapılı, 4 ve 4'den fazla oturma kapasitesine sahip ve bagaj uzantısı olmayan araçlardır. Bagaj kısmı sedan araçlara göre uzun değildir.

AC: Steyşın (Station Wagon) Gövdesi kapalı, arka şekli daha geniş bir iç hacim sağlayacak şekilde dizayn edilmiş, üst tavanı sabit ve sert tavanlı, bununla birlikte tavanın bir kısmının açılma özelliği olabilen, sürücüden başka en az 3 oturma yeri ve en az iki sırası bulunan (sıra ve sıralar öne yatmak veya çeşitli şekillerde hareket ettirilebilir.)
Bu şekilde araç c sınıfı c4. Golfün ruhsatı yeni çıktı ileride muayene yaptırırken sıkıntı yaşamayayım diye danışmak istedim, tüm golfler bu şekildeyse sorun yok o zaman teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 1000022017.jpg
    1000022017.jpg
    38.5 KB · Görüntüleme: 5
Bu şekilde araç c sınıfı c4. Golfün ruhsatı yeni çıktı ileride muayene yaptırırken sıkıntı yaşamayayım diye danışmak istedim, tüm golfler bu şekildeyse sorun yok o zaman teşekkür ederim
Rica ederim.
5 defa muayeneye bu şekilde girdim.
Sorun olmaz.
Hayırlı olsun.
Keyifli sürüşler dilerim.

Seat Audi onlarda da aynı şey yazıyor olması gerek standart birşey takmayın...

Geri
Üst Alt