Forumda bu ürünlerle ilgili paylaşım bulamadım.
Kullananlar var mıdır?
Varsa nereden tedarik edebiliriz
Ekli dosyayı görüntüle 80171Ekli dosyayı görüntüle 80172Ekli dosyayı görüntüle 80173
Cevabınız için teşekkürler, orda gördüm de vergi yüzünden fiyat çok değişiyor. Teslimat süresi uzun ve ürün kalitelerinin nasıl olacağı belli değil. Türkiye de bunları satan yok sanırımBenim eski konulara bakabilirsin 2021 den...
Aliexpresten alacaksın...
Örnek;
Ekli dosyayı görüntüle 80174
Ekli dosyayı görüntüle 80175
Cevabınız için teşekkürler, orda gördüm de vergi yüzünden fiyat çok değişiyor. Teslimat süresi uzun ve ürün kalitelerinin nasıl olacağı belli değil. Türkiye de bunları satan yok sanırım
Genelde aracı tek kullandığım için kapı kollarının aciliyeti pek yok ama diğer ikisi olsa fena olmazZor gibi ama takip etmen lazım kapı kolları benim evde duruyordu almak istersen yarın bizim delikanlıya söyleyeyim dolabına baksın...
Genelde aracı tek kullandığım için kapı kollarının aciliyeti pek yok ama diğer ikisi olsa fena olmaz
Dediğiniz gibiyse buradan sipariş vermek mantıklı en azından Amazon la muhattap oluruz.Merhaba, amazondan alabilirsiniz. Ben satın aldım ve kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Link:
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D841RJHX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Resimde tesla görünüyor ancak bana düzgün geldi. Ses çıkartmıyor ve o bölgeye tam olarak oturuyor. Sağ ve sol tarafında silikon gibi parçalar var sürtmesin diye. Bölmelerin içindede kaymazlar bulunuyor. F/P ürünü diyebilirim
Teşekkürler sağolun, siparişi verdim şimdi.Diğer konfor ürünleri yok. Sadece orta konsol düzenleyici almıştım. Amazon'da şimdiye kadar olumsuz herhangi bir deneyim yaşamadım, tavsiye ederim.
Güzel görünüyor da ölçüleri nasıl hocam bir şeyler koyulabilir mi ne sığar o üst raflara mesela
Güzel görünüyor da ölçüleri nasıl hocam bir şeyler koyulabilir mi ne sığar o üst raflara mesela