Golf 8-8.5 Saklama Alanı Düzenleyiciler

Ynsmr

Yeni Üye
İsim
Emre
Araç
VW Golf 8.5
Forumda bu ürünlerle ilgili paylaşım bulamadım.
Kullananlar var mıdır?
Varsa nereden tedarik edebiliriz
SmartSelect_20241204_185130_Amazon Shopping.jpgSmartSelect_20241204_185112_Amazon Shopping.jpgSmartSelect_20241204_185146_Amazon Shopping.jpg

Cevabınız için teşekkürler, orda gördüm de vergi yüzünden fiyat çok değişiyor. Teslimat süresi uzun ve ürün kalitelerinin nasıl olacağı belli değil. Türkiye de bunları satan yok sanırım

Zor gibi ama takip etmen lazım kapı kolları benim evde duruyordu almak istersen yarın bizim delikanlıya söyleyeyim dolabına baksın...

Zor gibi ama takip etmen lazım kapı kolları benim evde duruyordu almak istersen yarın bizim delikanlıya söyleyeyim dolabına baksın...
Genelde aracı tek kullandığım için kapı kollarının aciliyeti pek yok ama diğer ikisi olsa fena olmaz

Merhaba, amazondan alabilirsiniz. Ben satın aldım ve kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Link:

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D841RJHX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Resimde tesla görünüyor ancak bana düzgün geldi. Ses çıkartmıyor ve o bölgeye tam olarak oturuyor. Sağ ve sol tarafında silikon gibi parçalar var sürtmesin diye. Bölmelerin içindede kaymazlar bulunuyor. F/P ürünü diyebilirim

Merhaba, amazondan alabilirsiniz. Ben satın aldım ve kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Link:

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D841RJHX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Resimde tesla görünüyor ancak bana düzgün geldi. Ses çıkartmıyor ve o bölgeye tam olarak oturuyor. Sağ ve sol tarafında silikon gibi parçalar var sürtmesin diye. Bölmelerin içindede kaymazlar bulunuyor. F/P ürünü diyebilirim
Dediğiniz gibiyse buradan sipariş vermek mantıklı en azından Amazon la muhattap oluruz.
Temu da ne gösteriliyorsa aynısı geliyor ama aliexpress bu konuda pek iyi çalışmıyor bence.
Kol dayama içindeki tepsi var mı sizde?

Diğer konfor ürünleri yok. Sadece orta konsol düzenleyici almıştım. Amazon'da şimdiye kadar olumsuz herhangi bir deneyim yaşamadım, tavsiye ederim.

Diğer konfor ürünleri yok. Sadece orta konsol düzenleyici almıştım. Amazon'da şimdiye kadar olumsuz herhangi bir deneyim yaşamadım, tavsiye ederim.
Teşekkürler sağolun, siparişi verdim şimdi.
Kol dayama içindeki tepsiyi de buldum amazonda onuda aldım bakalım o nasıl çıkacak

Güzel görünüyor da ölçüleri nasıl hocam bir şeyler koyulabilir mi ne sığar o üst raflara mesela
WhatsApp Görsel 2024-12-02 saat 17.07.15_37361730.jpg
Burada ki ölçülerden üsttekilerin az çok ölçüsünü anlarsınız. Örnek vermek gerekirse cüzdan, kartlık, garaj kumandası, anahtar, kablo, bluetooth kulaklık, yine sigara kullananlar paket çakmak falan koyabilir gibi gibi

Geri
Üst Alt