Stop lambası ve gündüz ledi yanmama problemi

emin16

Yeni Üye
İsim
emin
Araç
golf 8
Arkadaslar merhaba,
Golf 8 impression araçta kapailari anahtardan actigimizda gunduz ledi ve stopların yanmasi gerekmiyor mu. Ben mi yanlis biliyorum.

Arkadaslar merhaba,
Golf 8 impression araçta kapailari anahtardan actigimizda gunduz ledi ve stopların yanmasi gerekmiyor mu. Ben mi yanlis biliyorum.
Maalesef, kontağı açmadan yanmıyor. Gizli özellik ile açılıyor diye biliyorum

Upvote 0
Vw’nin paket farkini ortaya koymak amaciyla yaptigi yazilimsal bir oynama aslinda.

Ust pakette dikiz aynasinin arkasina far/yagmur sensoru geliyor ve bu sensor sayesinde coming/leaving home aktif oluyor.

İmpression donaniminda far sensoru aslinda bulunmayip, center hoparlorun onundeki normalde tek amaci kadranin parlakligini ayarlamak olan gunes sensorunu, far sensoru gibi kullanip “auto” mod calistirabiliyor.

Bu ozelligi sadece kontak acikken yapiyor fakat biz sanki far/yagmur sensoru varmis gibi araci kandirip coming/leaving homeu da devreye alabiliyoruz.

Upvote 0
İmpression donaniminda far sensoru aslinda bulunmayip, center hoparlorun onundeki normalde tek amaci kadranin parlakligini ayarlamak olan gunes sensorunu, far sensoru gibi kullanip “auto” mod calistirabiliyor.

Güneş sensörü ile kadran aydınlatmasını ayarlayan sensör farklı. Kadran sensörü kadran içerisinde gizli. Testini kadrana ışık tutarak yapabilirsiniz.

Güneş sensörü ön cam buğu çözme kanalları ortasında bulunan sensör. Genel kullanım amacı klimatronik ile bağlantılıdır.

Upvote 0

Geri
Üst Alt