SATILIK Logitech g29

tarikche

Üye
İsim
Tarık
Araç
Golf 5 (FMT)
Logitech garantilidir (penta) en fazla 5 kez oyun oynanmıştır. Çocuğum olduğu için vakit ayıramıyorum. Ürün 28Ağustos 2024 tarihinde alındı ve görsellerde olduğu gibidir. Fotoğraf çekimi için kutusundan çıkartılıp tekrar aynı şekilde kutusunda muhafaza edilmektedir.

Aklıma yatan mantıklı takas tekliflerinize de açığım. Fiyat konusunda gerçekten ciddi alıcı olması halinde yardımcı olabilirim.

Yapılan hatırlatmalar sonucunda fiyat yazmadığımı öğrendim, piyasa fiyatlarına baktığımız zaman 21'lere kadar çıktığı bilinmektedir. Benim bu rakamı istemem saçma olur.. Piyasada 12.000 TL civarına da bulabilirsiniz fakat bir yaşanmışlık var onlarda bunda yok :)

Fiyat olarak 15.000 TL düşünüyorum.

Teşekkürler..

Ekli dosyalar

• 3.JPG
    3.JPG
    37.7 KB · Görüntüleme: 32
  • 4.JPG
    4.JPG
    68.2 KB · Görüntüleme: 30
  • 5.JPG
    5.JPG
    56.8 KB · Görüntüleme: 30
  • 6.JPG
    6.JPG
    39.9 KB · Görüntüleme: 30
  • 7.JPG
    7.JPG
    49.6 KB · Görüntüleme: 31
  • 8.JPG
    8.JPG
    45.2 KB · Görüntüleme: 32
  • 9.JPG
    9.JPG
    42 KB · Görüntüleme: 32
  • 10.JPG
    10.JPG
    65.5 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    58 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    62.2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Logitech garantilidir (penta) en fazla 5 kez oyun oynanmıştır. Çocuğum olduğu için vakit ayıramıyorum. Ürün 28Ağustos 2024 tarihinde alındı ve görsellerde olduğu gibidir. Fotoğraf çekimi için kutusundan çıkartılıp tekrar aynı şekilde kutusunda muhafaza edilmektedir.

Aklıma yatan mantıklı takas tekliflerinize de açığım. Fiyat konusunda gerçekten ciddi alıcı olması halinde yardımcı olabilirim.

Teşekkürler..
Merhaba, ne kadar fiyat düşünüyorsunuz?

Geri
Üst Alt