tarikche
Üye
Logitech garantilidir (penta) en fazla 5 kez oyun oynanmıştır. Çocuğum olduğu için vakit ayıramıyorum. Ürün 28Ağustos 2024 tarihinde alındı ve görsellerde olduğu gibidir. Fotoğraf çekimi için kutusundan çıkartılıp tekrar aynı şekilde kutusunda muhafaza edilmektedir.
Aklıma yatan mantıklı takas tekliflerinize de açığım. Fiyat konusunda gerçekten ciddi alıcı olması halinde yardımcı olabilirim.
Yapılan hatırlatmalar sonucunda fiyat yazmadığımı öğrendim, piyasa fiyatlarına baktığımız zaman 21'lere kadar çıktığı bilinmektedir. Benim bu rakamı istemem saçma olur.. Piyasada 12.000 TL civarına da bulabilirsiniz fakat bir yaşanmışlık var onlarda bunda yok
Fiyat olarak 15.000 TL düşünüyorum.
Teşekkürler..
Aklıma yatan mantıklı takas tekliflerinize de açığım. Fiyat konusunda gerçekten ciddi alıcı olması halinde yardımcı olabilirim.
Yapılan hatırlatmalar sonucunda fiyat yazmadığımı öğrendim, piyasa fiyatlarına baktığımız zaman 21'lere kadar çıktığı bilinmektedir. Benim bu rakamı istemem saçma olur.. Piyasada 12.000 TL civarına da bulabilirsiniz fakat bir yaşanmışlık var onlarda bunda yok
Fiyat olarak 15.000 TL düşünüyorum.
Teşekkürler..
Ekli dosyalar
-
3.JPG37.7 KB · Görüntüleme: 32
-
4.JPG68.2 KB · Görüntüleme: 30
-
5.JPG56.8 KB · Görüntüleme: 30
-
6.JPG39.9 KB · Görüntüleme: 30
-