metinkar Uzman Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 6,446 Tepkime puanı 7,810 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf 8 6 Ara 2024 #1 Katlanır ayna altında yanan yuvarlaktan iyice sıkıldım biraz değişiklik olsun diye Mk8 R da bulunan R logolu led ile değiştireceğim... @İlker34 " balgaraj_istanbul " desteği ile başlayalım bakalım nasıl olacak... Mevcut olan görüntü; Olmasını istediğim görüntü;
Katlanır ayna altında yanan yuvarlaktan iyice sıkıldım biraz değişiklik olsun diye Mk8 R da bulunan R logolu led ile değiştireceğim... @İlker34 " balgaraj_istanbul " desteği ile başlayalım bakalım nasıl olacak... Mevcut olan görüntü; Olmasını istediğim görüntü;
emreqoral Üye Katılım 15 Nis 2022 Mesajlar 108 Tepkime puanı 93 Konum Adana İsim Emre Araç Mk7 - 1.2 - 2016 6 Ara 2024 #2 Ben de melek kanadı yapmıştım hocam. Katlanır aynada çok güzel duruyor
KS KS metinkar Uzman Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 6,446 Tepkime puanı 7,810 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf 8 11 Ara 2024 #3 emreqoral dedi: Ben de melek kanadı yapmıştım hocam. Katlanır aynada çok güzel duruyor Genişletmek için tıkla ... görmüştüm o m.kanadı her araçta uygulamışlar ama benim tarzım değil öyle şeyler... benim takacağım ürün orjinal R araçtaki led servisten temin...
emreqoral dedi: Ben de melek kanadı yapmıştım hocam. Katlanır aynada çok güzel duruyor Genişletmek için tıkla ... görmüştüm o m.kanadı her araçta uygulamışlar ama benim tarzım değil öyle şeyler... benim takacağım ürün orjinal R araçtaki led servisten temin...