Yeni Araç Kapı İçi Kolu Çıtırtı Ses

thelordof

Katılımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Merhabalar,

2 kapı içi kolunda içeriden ya kapıyı açıp kapatırken yada elimle hafif sertlikte sağlamlığı kalitesine bakarken çıtırtı ses çıkıyor. Neyse ki hareket halinde gelmiyor.

Bu sese normal demeyen yetkili servis var mıdır? Kapı kolu içerisi bağlantı kısmına ufak bir yalıtım malzemesi vs koyarlarsa ses ömür boyu olmaz diye düşünüyorum.

Sizler garantiniz varken nasıl bir yol izlediniz?

Hareket halinde çıkmayan seslere kafayı takmıyoruz genelde. Servisinde bu tip seslere cevap vereceğini de zannetmiyorum. Hatta daha kötüsü bu son dönemlerde sorun varsa da normal deniyor gibi...

Upvote 0
Hareket halinde çıkmayan seslere kafayı takmıyoruz genelde. Servisinde bu tip seslere cevap vereceğini de zannetmiyorum. Hatta daha kötüsü bu son dönemlerde sorun varsa da normal deniyor gibi...
Bazı servisler ufak bir yalıtım parçasıyla hallediyorlar da. Hayırlısı.

Upvote 0
Servisin herhangi bir işlem yapacağını sanmam, olağan bir durum bu ses, azaltmak adına silikon sprey ile birleşim yerlerine sıkılabilir, azaltıyor ya da kesiyor ama tabii ki kalıcı değil..

Upvote 0
Servisin herhangi bir işlem yapacağını sanmam, olağan bir durum bu ses, azaltmak adına silikon sprey ile birleşim yerlerine sıkılabilir, azaltıyor ya da kesiyor ama tabii ki kalıcı değil..
Evet Spreyler kısa süreli iş görür. Bunlar basit şeyler neyse ki.

Upvote 0
Benim dizim tutamaca degince ses geliyor catur cutur :)

Yuksek ses de muzik dinledigim idare ediyorum

Kis geldi arac tofas oldu heryerden ses geliyor :)

20 derece ustu havalarda mercedes e serisi gibi sessiz konforlu :)

Upvote 0
Benim dizim tutamaca degince ses geliyor catur cutur :)

Yuksek ses de muzik dinledigim idare ediyorum

Kis geldi arac tofas oldu heryerden ses geliyor :)

20 derece ustu havalarda mercedes e serisi gibi sessiz konforlu :)
Araç da kışı sevmiyor 😅

Upvote 0

Geri
Üst Alt