Golf 7 Hararet ve ısıtmama sorunu

Hsncnr

Yeni Üye
İsim
Hasan
Araç
Golf 7
Arkadaşlar Merhaba
Araç :Golf 7
Aracımın uzun yolda kalorifer ısıtmama ve hararetin sürekli 50 de durması sorunu var
Araç durduğu yerde çalışırken ve şehiriçinde 70 e gelebiliyor bazen çok trafik olur dur kalk yaparsam 90 a gelebiliyor sizce sorun nedir aynı sorunu yaşayan oldu mu ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Benim tahminim : Hararet müşürü , termostat , devirdaim pompası sorun bunlardan biri ama hangisi?

Arkadaşlar Merhaba
Aracımın uzun yolda kalorifer ısıtmama ve hararetin sürekli 50 de durması sorunu var
Araç durduğu yerde çalışırken ve şehiriçinde 70 e gelebiliyor bazen çok trafik olur dur kalk yaparsam 90 a gelebiliyor sizce sorun nedir aynı sorunu yaşayan oldu mu ?

Benim tahminim : Hararet müşürü , termostat , devirdaim pompası sorun bunlardan biri ama hangisi?
Selamlar
Tahminler doğru ama eksik. Hararet müşürü ve kalorifer peteğine baktırın tıkanmışsa açtırın açılmıyorsa değiştirin. Bu sayede antirifizde yenilenmiş olur.

Arkadaşlar Merhaba

Merhabalar
Geçmiş olsun benzer bir sorun bende vardı golf 6 1.6dizel aracımda.
Birçok kişiden yorum tavsiye aldıktan sonra termostat değiştirdim dışarısı 5 derece yaklaşık 5-10 km gidince hararet 90 oluyor inme ve çıkma sorunum ortadan kalktı. Konu açmıştım isterseniz göz atın derim.

Termostat sorunu bu şehirici dur kalk yaptığı için rüzgar yemeyip ısınıyor ama uzun yolda sürekli rüzgar yediği için soğuyor termostat açık kalmış büyük ihtimal böyle başka parçalardan dolayı sensör müşür vs bu arizayi yaparsa bilemem eski araçlardan yola çıkarak söylüyorum bende yakin zamanda devirdaim değiştirecem termostatla komplesini değiştireyim o halde ilerde sıkıntı yapmasin

Arkadaşlar Merhaba

Devirdaim ile termostat değiştirin düzelir

Herkese Selamlar bugün sanayide termostat değiştirdim aynı sorun devam etti tekrar sanayiye gittim termostatı takarken tam oturtmamışlar düzeltildi aracımdaki hararet düşmesi sorunu çözüldü bu arızayı yaşayan arkadaşlar için faydalı olabilir

Geri
Üst Alt