Golf 8,5 İmpression Man.

Hocam Ender Elektronikteki fiyat ile servis fiyatı aynı çünkü müşteri talebi üzerine alınıyor geçen ilker34 ile konuştuk servisten sorguladık yaklaşık 25bin civarı...
İşin enteresan tarafı Mk8,5 için bu tarz parçalar Tr de yok Almanyadan geliyor...
Hatta net bilgi Mk8,5 yedek parçası bile yok...
Kalmayan tükenen Olmayan araca fiyat bicen zam yapan vw-Tr (imp manuel 8,5)

Serviste olmayan yedek parcaya da fiyat vermesi çok normal (parca ellerinde yok o ayrı konu)

Demekki parca 25 bin ise 3000+3500 civarı da iscilik olur eder 28.0000 ender de

Ender elektronik bu ekipmanı getirir 5-6 aya madem sfd2 kilidini kırıyorsa
Mutlaka getirir...

Kalmayan tükenen Olmayan araca fiyat bicen zam yapan vw-Tr (imp manuel 8,5)

Serviste olmayan yedek parcaya da fiyat vermesi çok normal (parca ellerinde yok o ayrı konu)

Demekki parca 25 bin ise 3000+3500 civarı da iscilik olur eder 28.0000 ender de

Ender elektronik bu ekipmanı getirir 5-6 aya madem sfd2 kilidini kırıyorsa
Mutlaka getirir...

Hocam genelde yurt dışından gelecek yada yurt içindeki bu tarz ürünler için stokta bekletmiyorlar kapora alıyorlar ve ürünü senin adına sipariş ile getiriyorlar ürün geldikten sonra seni çağırıyorlar işlem başlıyor parça montaj kodlama vs bedeli neyse alınıyor her zaman dediğim gibi nasrettin hoca bir gün...

Merhaba,
Aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Ben de aynı aracı alalı 5 gün / 800 km kadar oldu.
  • Alırken tabela okuma hatası olabileceğini söyledi ST arkadaş. ama neredeyse 30 saniye-1 dakika arası durmaksızın uyarı vererek ilk günden sinirlerimi bozar hale getirdi. aynı günün akşamına telefon ettiğimde (kontağı açıp kapa, şuraya tıkla vs) tarif ederek şimdilik sadece araç durduğunda uyarı verir hale getirebildim. Umarım güncelleme ile çözebilirler. ama bir aracı bu şekilde kullanıcıya teslim etmek büyük hakaret.
  • araç genel olarak fiyatına göre gayet iyi geldi bana. özellikle rüzgar, motor ve yol sesi beklediğimden daha başarılı. Vites ve debriyaj çok rahat.
  • kapılar normal şekilde kapanmıyor biraz fazla itmek gerekiyor.
  • ana gösterge ekranında ortalama tüketimi her kontakta sıfırlıyor. ama bazen gün içinde sıfırlamadan devam da edebiliyor. yağ ve su sıcaklığını ayrı ayrı görebilmek iyi birşey.
  • Eski manuel araçlarda olan yokuşta geri kaydırma önleme sistemi yerine autohold kullanılıyor sanırım. ilk hafif yokuşta aracı acemi gibi geri kaydırıp stop ettirdim. motor sesi ve titreşimi az olduğundan mıdır nedir kavrama noktasına daha alışamadım.

Beyler selamlar küçük bir sorum var. ımpressionda tabela okuma/algılama özelliği mi var?

Beyler selamlar küçük bir sorum var. ımpressionda tabela okuma/algılama özelliği mi var?
Hayır iptal edilip ulaşıyor bize araçlar ama yazılımsal hatadan tabela okunamadi gibi bı hata veriyor.

Herkese iyi geceler dilerim
Golf 8.5 impression ortalama yakıt tüketimi direksiyondan sıfırlanıyor mu acaba ?
Medya’dan sıfırlanabiliyor fakat direksiyondan bulamadım

Merhaba,
Aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Ben de aynı aracı alalı 5 gün / 800 km kadar oldu.
  • Alırken tabela okuma hatası olabileceğini söyledi ST arkadaş. ama neredeyse 30 saniye-1 dakika arası durmaksızın uyarı vererek ilk günden sinirlerimi bozar hale getirdi. aynı günün akşamına telefon ettiğimde (kontağı açıp kapa, şuraya tıkla vs) tarif ederek şimdilik sadece araç durduğunda uyarı verir hale getirebildim. Umarım güncelleme ile çözebilirler. ama bir aracı bu şekilde kullanıcıya teslim etmek büyük hakaret.
  • araç genel olarak fiyatına göre gayet iyi geldi bana. özellikle rüzgar, motor ve yol sesi beklediğimden daha başarılı. Vites ve debriyaj çok rahat.
  • kapılar normal şekilde kapanmıyor biraz fazla itmek gerekiyor.
  • ana gösterge ekranında ortalama tüketimi her kontakta sıfırlıyor. ama bazen gün içinde sıfırlamadan devam da edebiliyor. yağ ve su sıcaklığını ayrı ayrı görebilmek iyi birşey.
  • Eski manuel araçlarda olan yokuşta geri kaydırma önleme sistemi yerine autohold kullanılıyor sanırım. ilk hafif yokuşta aracı acemi gibi geri kaydırıp stop ettirdim. motor sesi ve titreşimi az olduğundan mıdır nedir kavrama noktasına daha alışamadım.
Benzer şeyleri tecrübe etmişiz hocam. Hayırlı olsun size de. Start stopu varsayılan olarak kapalı hale getiremedim bir türlü; Her marştan sonra asist menüsünden kapatabiliyorum anca. Bu da canımı sıktı. Yakıtı olsun, motoru sürüşü olsun bugün izmir aydın otobanda ilk 100 km sini yaptırmış oldum, beklentimi karşıladı açıkçası. Auto hold özelliğinde, aynı dediğiniz gibi şehir içinde rampası yerde durdunuz diyelim. Auto hold yeşile aldı. bire attınız, kalkışta balataları çok sert kavrıyor ve yeterince gaz desteği vermeyince de stop ediyor sanki ama etmiyormuş işte. Motor sesi grlmediği için. Sizinkine benzer birkaç tecrübem oldu yani. Önceki aracımda(astra j) hill holder vardı ve bu özelliğe göre daha proaktif gibiydi sanki.

Benzer şeyleri tecrübe etmişiz hocam. Hayırlı olsun size de. Start stopu varsayılan olarak kapalı hale getiremedim bir türlü; Her marştan sonra asist menüsünden kapatabiliyorum anca. Bu da canımı sıktı. Yakıtı olsun, motoru sürüşü olsun bugün izmir aydın otobanda ilk 100 km sini yaptırmış oldum, beklentimi karşıladı açıkçası. Auto hold özelliğinde, aynı dediğiniz gibi şehir içinde rampası yerde durdunuz diyelim. Auto hold yeşile aldı. bire attınız, kalkışta balataları çok sert kavrıyor ve yeterince gaz desteği vermeyince de stop ediyor sanki ama etmiyormuş işte. Motor sesi grlmediği için. Sizinkine benzer birkaç tecrübem oldu yani. Önceki aracımda(astra j) hill holder vardı ve bu özelliğe göre daha proaktif gibiydi sanki.
Auto hold bendede açık. Durduğumda dediğiniz gibi sıkıyor ama debriyajdan ayağımı çeker çekmez bırakıyor hiç sorun yaşamadım. Motor kendisi zaten debriyajı bırakınca gaz veriyor o yüzden stop etmiyor ama rampada siz takviye yapmazsanız stop edebilir. Başkalarının belirttiği gibi bende çok sıkma veya geç bırakma sorunları yok bence kullanım şekliyle alakalı.

Auto hold bendede açık. Durduğumda dediğiniz gibi sıkıyor ama debriyajdan ayağımı çeker çekmez bırakıyor hiç sorun yaşamadım. Motor kendisi zaten debriyajı bırakınca gaz veriyor o yüzden stop etmiyor ama rampada siz takviye yapmazsanız stop edebilir. Başkalarının belirttiği gibi bende çok sıkma veya geç bırakma sorunları yok bence kullanım şekliyle alakalı.
Hocam, dün izmirde baya bir yağış oldu. Aracı garaja çektiğimde tavanda su damlacık birikintileri oluşmuştu. Sabaha tekrar baktığımda halen baya bir miktarda suyun olduğunu fark ettim. Siz de nasıl oldu acaba? Merak ettiğim husus, cila veya boya koruma uygulanmış olması halinde bu durumun oluştuğunu biliyorum. Aldığımız araçlarda bu tür bir işlem yapılmış mıdır?

Hocam, dün izmirde baya bir yağış oldu. Aracı garaja çektiğimde tavanda su damlacık birikintileri oluşmuştu. Sabaha tekrar baktığımda halen baya bir miktarda suyun olduğunu fark ettim. Siz de nasıl oldu acaba? Merak ettiğim husus, cila veya boya koruma uygulanmış olması halinde bu durumun oluştuğunu biliyorum. Aldığımız araçlarda bu tür bir işlem yapılmış mıdır?
Aracta henüz kılcal çizikler bile oluşmadığı için ve köpüklü yikama yapılmadiysa olabilecek şeyler

Evet bugünde aynı şekilde ciddi bir yağış vardı. Dediğiniz gibi tavanda kaputta her yerde su baloncuk şeklinde kalıyor sanki cila varmış gibi. Hatta camlarda yağ gibi kayıyor düşük kalite seramikli gibi. Sıfır ya ondan böyle zamanla geçer :D

Teşekkür ederim. Ben de aracımı sattıktan sonra 1 ay manuel Astra 1.4t kullandım. Eski sistem olmasına rağmen daha stabil çalışıyordu.
Start-stopa ana ekranda kısayol ataması yapabiliyorsunuz. Bugün kurcalarken start-stopu ana ekranda üstteki kısayolların yanına ekledim. Biraz daha kolay oldu artık kapatması. Siz de deneyin isterseniz.
Bu arada 1000km yi devirdim. Şehir içi aşırı sıkışık / çevre yolu max 120-130km hızlarla karma tüketimim 5,9lt 0 km den beri.
1,6 dizel araçtan geçtim. Beklediğimden daha iyi çıktı.

Teşekkür ederim. Ben de aracımı sattıktan sonra 1 ay manuel Astra 1.4t kullandım. Eski sistem olmasına rağmen daha stabil çalışıyordu.
Start-stopa ana ekranda kısayol ataması yapabiliyorsunuz. Bugün kurcalarken start-stopu ana ekranda üstteki kısayolların yanına ekledim. Biraz daha kolay oldu artık kapatması. Siz de deneyin isterseniz.
Bu arada 1000km yi devirdim. Şehir içi aşırı sıkışık / çevre yolu max 120-130km hızlarla karma tüketimim 5,9lt 0 km den beri.
1,6 dizel araçtan geçtim. Beklediğimden daha iyi çıktı.
Rodaja ilk 1000 km derler.

Yakıt anlamında islerin rayına oturması ise 6-7 bin km sonra olacaktır.

6-7 bin km sonra yakıt verilerinizi bekliyoruz.

1.5 tsi 116 lık yakıt olarak tutumlu olacaga benziyor zaten.

Tanzanya ya gittiniz mi ?

Rodaja ilk 1000 km derler.

Yakıt anlamında islerin rayına oturması ise 6-7 bin km sonra olacaktır.

6-7 bin km sonra yakıt verilerinizi bekliyoruz.

1.5 tsi 116 lık yakıt olarak tutumlu olacaga benziyor zaten.

Tanzanya ya gittiniz mi ?
Ayda 4-5 bin km yaptığım için yakında paylaşırım yakıt verilerini.
Maalesef henüz gidemedim Tanzanya ya.

Herkese Merhaba,
Trafik tabela okuma sorununu forumdaki arkadaşların yöntemi ile çözdüm.
Önce servise gittim tahmin ettiğimiz gibi güncelleme bekliyoruz dediler.
Daha sonra Doğuş müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Bir arkadaşım sizi aramış siz de servise
yönlendirerek sorunu çözmüşsünüz dedim. İlgileneceğiz dediler. Birkaç gün sonra arayıp servise uğrayın tabela okumayı iptal edeceğiz dediler.
Servis de aradı beni ve 10 dakikada çözdü o sinir bozucu uyarı sesini. Tamamen kapattılar tabela okumayı.
Bu arada gayet ilgili ve kibar Doğuş müşteri hizmetleri. Arayan kişi de konuya hakimdi.
Bu arada 3 bin km ye geldim ortalama tüketimim 5.7lt. İzmir-Fethiye git-gel normal kullanım ile 5.2lt yaktı. (araç gösterge verisi)
Yoğun şehir içi trafikte kısa mesafelerde 8-9 litrelere çıkabiliyor.

Geri
Üst Alt