Golf 8,5 İmpression Man.

@Zanzibar

Trafik tabela errorlarıyla / hatalarıyla ugrasanlar yukarda @Zanzibar ın yaptığı sekilde bu tabela sistemini sistemden kapattırma / off durumuna alma seklinde iptal ettirsinler

Yeni yazılımla buna çözüm bekleyenler varsa?

Yeni yazılım sonrası aracta anlık tüketim + 2 silindir modunu belirten kadran bilgileri geri gelmemek üzere kayboluyor. (Kaynak DH)

Kaş yapayım derken göz çıkarma durumu yani

Birde mk8,5 kullanıcıları

Aracın yakıt verilerini paylasırken

Medya ekranında ki

Yakıt verilerini foto ile burada paylasın lütfen

Başlangıctan itibaren? Ya da
Yakıt aldıktan sonra

Sürüş süresi?
Kaç km gidildi?
Ortalama hız ne?
Ortalama tüketim ne oldu?

Foto ekleyiniz !

1.5 tsi 116 lıkların marifetini becerisini yakıt anlamında reel olarak görelim bizde

Medyadan yakıt verisi görseli yani

Bu sekilde

IMG_20241219_004939.jpg

Böyle asil bir görsel de yok ki artık.
Android ekranlarla yarışır karmaşada değişik bir tema var pek ısınamadım. Küçük küçük kısayollar, estetik durmayan kutucuklar..
Var hocam. Bence bu yeni ekran çok kullanışlı ve güzel gözüküyor ben çok memnunum

Ekli dosyalar

• IMG_3521.jpeg
    IMG_3521.jpeg
    58.3 KB · Görüntüleme: 37
@Zanzibar

Trafik tabela errorlarıyla / hatalarıyla ugrasanlar yukarda @Zanzibar ın yaptığı sekilde bu tabela sistemini sistemden kapattırma / off durumuna alma seklinde iptal ettirsinler

Yeni yazılımla buna çözüm bekleyenler varsa?

Yeni yazılım sonrası aracta anlık tüketim + 2 silindir modunu belirten kadran bilgileri geri gelmemek üzere kayboluyor. (Kaynak DH)

Kaş yapayım derken göz çıkarma durumu yani

Birde mk8,5 kullanıcıları

Aracın yakıt verilerini paylasırken

Medya ekranında ki

Yakıt verilerini foto ile burada paylasın lütfen

Başlangıctan itibaren? Ya da
Yakıt aldıktan sonra

Sürüş süresi?
Kaç km gidildi?
Ortalama hız ne?
Ortalama tüketim ne oldu?

Foto ekleyiniz !

1.5 tsi 116 lıkların marifetini becerisini yakıt anlamında reel olarak görelim bizde
Uzun yolda 900 km yaptım bir depo ile

8500 km de fakat fotoğrafı çektiğimde 2000 civarındaydı Ankara-Konya gidip gelmiştim
Tamamdır . Yakıt rodajıda tamamlanmıstır. 8500 km de.

Görselde paylastıgınız veride hava 25 derece gösteriyor. İdeal hava sıcaklıgı ama km 2000 lerde ..

Yanlız şu an havalar soguk .

Tsi da 03-0,4 litre
Tdi da 0,7-0,8 litre

Yükseliş olabilir böyle 5-6 derece ve altı havalarda (ankara???)

Havalar biraz ısındığında reel yakıta bakmak lazım

Tamamdır . Yakıt rodajıda tamamlanmıstır. 8500 km de.

Görselde paylastıgınız veride hava 25 derece gösteriyor. İdeal hava sıcaklıgı ama km 2000 lerde ..

Yanlız şu an havalar soguk .

Tsi da 03-0,4 litre
Tdi da 0,7-0,8 litre

Yükseliş olabilir böyle 5-6 derece ve altı havalarda (ankara???)

Havalar biraz ısındığında reel yakıta bakmak lazım
Havalar soğuyunca dediğiniz gibi biraz yükseldi. Tabi kışlık lastiğin de etkisi var o da artırdı fakat Ankara ful şehir içi kullanım genelde trafik saatinde kullanımda 5.8-6.2 civarı yakıyor şu anda.

Havalar soğuyunca dediğiniz gibi biraz yükseldi. Tabi kışlık lastiğin de etkisi var o da artırdı fakat Ankara ful şehir içi kullanım genelde trafik saatinde kullanımda 5.8-6.2 civarı yakıyor şu anda.
Bende de buna benzer veriler var genel olarak. En son dün 50 kilometre yol yaptım ankara içinde yarısı trafik yarısı akıcı olacak şekilde ortalama hızım 40 civarında 5.8 litre görünüyordu.

Var hocam. Bence bu yeni ekran çok kullanışlı ve güzel gözüküyor ben çok memnunum
Teşekkür ederim. Böyle güzel görünüyormuş. Uzaktan çekilen fotoğraflarda renkler mi karışıyor artık bilmiyorum yanıldım

Teşekkür ederim. Böyle güzel görünüyormuş. Uzaktan çekilen fotoğraflarda renkler mi karışıyor artık bilmiyorum yanıldım

Yok yok . Ekranın çalışması, akıcılığı , çözünürlüğü menü gecişleri apple tabletleri aratmıyor. Takılma donma yok @Kartal1903 ün aracında test ettim.

Ama sonucta tablet işte?

Gömülü medya hayallerde kaldı artık

Arkadaşlar stepne deki işaretlediğim yer sizlerdede boşmu yoksa birşey olması gerekiyormu burada

Ekli dosyalar

• IMG_7708.jpeg
    IMG_7708.jpeg
    280.8 KB · Görüntüleme: 7
Arkadaşlar stepne deki işaretlediğim yer sizlerdede boşmu yoksa birşey olması gerekiyormu burada

Bijonu bijon anahtarıyla gevsettikten sonra

Bijonu kolayca çevirip yuvasından çıkarmak icin kullanılan plastik siyah bir aparat var orada
Golf mk7,5 da

Belki iptal ettiler golf 8,5 larda bu aparatı

Çünkü aynı işi elle yapabiliyoruz.

Geri
Üst Alt