Golf 8,5 İmpression Manuel

golfstream35

Yeni Üye
İsim
Yunus
Araç
Golf 8,5
Merhaba arkadaşlar.İyi forumlar. İki haftalık bir bekleyişin ardından aracımı bugün teslim aldım.

Henüz çok kullanamadım fakat ilk izlenimim genel olarak olumlu.
Birkaç durum var araç özelliklerini alışma sürecindeyim.

-İlk olarak araç tabela görünce uyarı veriyor ger seferinde. Tabela olduğunu algılıyor, tabelanın anlamını değil. Bunu nasıl devre dışı bırakabilirim.

-İkinci olarak araçtan navigasyon veya haritaları nasıl açabiliriz. Çok uğraşmama rağmen açmayı başaramadım.

-Yine start stop özelliğini nasıl kapatabiliriz ?

-Carplay dışında spotifiy den müzik açmamız mümkün mü?

-Sanırım kapılar da ayarsız. orta sertlikte kapatmama rağmen kapanmıyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

1) Tabela okuma iptal edilmesi lazım bayi ile konuşun

2) Dahili navigasyon yok carplay ile anca

3) Start-stop sol üstte kapatma var, ayriyetten araç kısmından da kapanıyor

4) Direk Bluetooth ile sese bağlanirsan açarsın ve ya carplayden anca başka türlü olmaz müzik yuklemedikce arabaya

5) Kapıyı bayinize gösterin

1) Tabela okuma iptal edilmesi lazım bayi ile konuşun

2) Dahili navigasyon yok carplay ile anca

3) Start-stop sol üstte kapatma var, ayriyetten araç kısmından da kapanıyor

4) Direk Bluetooth ile sese bağlanirsan açarsın ve ya carplayden anca başka türlü olmaz müzik yuklemedikce arabaya

5) Kapıyı bayinize gösterin
Teşekkür ederim

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın

Start stopu madem koymuslar , kullanayım bari hep acık dursun diyenler ? (Ya da kapatmayı off durumuna almayı unutanlar

Eger her seferinde kapatmazsanız

Akünüzün ömrü yarı yarıya kısalır.
Marş dinamosu ömrü kısalır.

Kapamayan zarar eder!

Start stopu madem koymuslar , kullanayım bari hep acık dursun diyenler ? (Ya da kapatmayı off durumuna almayı unutanlar

Eger her seferinde kapatmazsanız

Akünüzün ömrü yarı yarıya kısalır.
Marş dinamosu ömrü kısalır.

Kapamayan zarar eder!
Teşekkür ederim. Her marşta ayrı ayrı ayrı kapatmak lazım, bulabildiğim çözüm bu. Kalıcı olarak devreden çıkartmayın yöntemini arasam da bulamadım.

İlk iş günü bayiye gidip kapı ayarı, far ayarı ve tabela okuma hatası için müracaat edeceğim. Halbuki forumda birçok kullanıcıdan gelen geridönüşlere atıfta bulunarak kontrol edin dedim. Merak etmeyin arkadaşlarımız kontrol ettiler demişti satış danışmanım. Bu arada vosmer bornovadan bahsediyoruz. Bütün ısrarlarıma rağmen 50.yıl plakalığı olsun, termos olsun elimizde kalmadı dediler, hiçbirini alamadım. Yalnızca kışlık paspas dedikleri paspası verdiler onu da beğenmedim, daha önce kullandığım goodyear universal paspasları taktım kendim.

İlk iş günü bayiye gidip kapı ayarı, far ayarı ve tabela okuma hatası için müracaat edeceğim. Halbuki forumda birçok kullanıcıdan gelen geridönüşlere atıfta bulunarak kontrol edin dedim. Merak etmeyin arkadaşlarımız kontrol ettiler demişti satış danışmanım. Bu arada vosmer bornovadan bahsediyoruz. Bütün ısrarlarıma rağmen 50.yıl plakalığı olsun, termos olsun elimizde kalmadı dediler, hiçbirini alamadım. Yalnızca kışlık paspas dedikleri paspası verdiler onu da beğenmedim, daha önce kullandığım goodyear universal paspasları taktım kendim.
Merhaba bende aracımı vosmer bornovadan aldım siz ne zaman sipariş vermiştiniz ve ne kadara aldınız? Termos ve plakalığı bende alamadım bittiği için. Paspaslarda çok iyi değil biraz küçük ama iş yapar.

Merhaba bende aracımı vosmer bornovadan aldım siz ne zaman sipariş vermiştiniz ve ne kadara aldınız? Termos ve plakalığı bende alamadım bittiği için. Paspaslarda çok iyi değil biraz küçük ama iş yapar.
Hayırlı olsun. 13 Kasım sipariş tarihi renk(metalik) olduğu için araç biraz geç teslimatlı oldu. 1297 TL'ye aldım hocam.

Hayırlı olsun. 13 Kasım sipariş tarihi renk(metalik) olduğu için araç biraz geç teslimatlı oldu. 1297 TL'ye aldım hocam.
çok güzel kazasız belasız binin inşallah. Tabela uyarısını servise gidip kapattırabilirsiniz.
Start stop multimedyada bulunan araç sekmesinden kapatılabiliyor.
Wifi açmazsanız car playsız bir şekilde (ses kalitesi daha yükseliyor) sadece bluetooth ile müzik dinleyebilirsiniz.
Kapıların hepsi life ve style da da bu şekilde ben kontrol ettim ellettirmeyin bence.

@metinkar

Bir sorum olacak hocam ?

Bu mk8,5 ısıklı logo+cubuk ??

Egerki bununda sfd2 kilidini ender-elektronik kırdı

Bu retrofitin parca fiyatı ender elektronik de tahmini ne olur sence ?

Screenshot_2024-12-02-23-41-25-902_com.miui.gallery.jpgMk8 icin sadece ısıklı çubukların 10500 fiyatı var mesela?

Mk8,5 da ısıklı logo da isin isine girecek ?

Benim tahminim 21-22 bin + iscilik olur?

Tahminin nedir fiyat olarak ?

@metinkar

Bir sorum olacak hocam ?

Ekli dosyayı görüntüle 80286Mk8 icin sadece ısıklı çubukların 10500 fiyatı var mesela?

Bilmediğimden soruyorum farlara direk bağlanamaz mi bunlar

@metinkar

Bir sorum olacak hocam ?

Ekli dosyayı görüntüle 80286Mk8 icin sadece ısıklı çubukların 10500 fiyatı var mesela?

Hocam Ender Elektronikteki fiyat ile servis fiyatı aynı çünkü müşteri talebi üzerine alınıyor geçen ilker34 ile konuştuk servisten sorguladık yaklaşık 25bin civarı...
İşin enteresan tarafı Mk8,5 için bu tarz parçalar Tr de yok Almanyadan geliyor...
Hatta net bilgi Mk8,5 yedek parçası bile yok...

Geri
Üst Alt