Golf 7 J Far Hatası

kkale

Yeni Üye
İsim
Yasin
Araç
GOLF 7
Merhaba, internetten J far siparişi verdik. Farlar takıldı, kodlamasını da yaptırdım. Ancak sol farım hata veriyor ve kapanıp açılıyor, hem gündüz hem de gece selektör atar gibi kapanıp açılıyor. Farcı arkadaş ampulde sorun olduğunu söyledi, ancak ampulü değiştirdim, sorun devam ediyor. Kodlamasını da kontrol ettirdik, yine aynı hatayı alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim sorun nedir tam olarak?
Yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_7525.jpeg
    IMG_7525.jpeg
    122.9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_7526.jpeg
    IMG_7526.jpeg
    105.3 KB · Görüntüleme: 24

Merhaba, internetten J far siparişi verdik. Farlar takıldı, kodlamasını da yaptırdım. Ancak sol farım hata veriyor ve kapanıp açılıyor, hem gündüz hem de gece selektör atar gibi kapanıp açılıyor. Farcı arkadaş ampulde sorun olduğunu söyledi, ancak ampulü değiştirdim, sorun devam ediyor. Kodlamasını da kontrol ettirdik, yine aynı hatayı alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim sorun nedir tam olarak?
Yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler.
Replika J farlarda kodlama diye bi durum yok ki siz neyi kodladınız ?

J ledlerin kisalar acilinca yanik kalmasi, eger asiri yuksek akim ceken ya da, arada kendi kapasitorunden beslenip akim cekmeyi durduran led modellerinin kodlamalari yapilabilir.

J ledlerin kisalar acilinca yanik kalmasi, eger asiri yuksek akim ceken ya da, arada kendi kapasitorunden beslenip akim cekmeyi durduran led modellerinin kodlamalari yapilabilir.
Evet hocam bu gibi opsiyonel durumlar ve bu turuncu/amerikan park gibi opsiyonel konuların dışında bir kodlama gerektirmiyor olarak ifade etmek istedim

Kısa ve uzun farlar karıştırıyor kendini önceki far beyinli olduğu için hata verdi kodlama sonrası düzeldi.Fakat Sol farda sorun devam ediyor

Geri
Üst Alt