Golf 8.5 yazılım güncellemesi

golftutkusu45

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Araç
Golf 8.5 Impression
Merhaba sanırım araca yazılım güncellemesi gelmiş forumda fotoğraf atanların ekranlarinda ufak farklılıklar gördüm ve geldiğini söyleyenler var. Yapan varsa değişen şeyler ne, bilgi verebilirler mi?

Merhabalar,

8.5 multimedya için daha yeni bir sürüm kurulu olan üyelerimiz var mıdır? Paylaşırsanız öğrenmiş olalım.

1733599955181.png

DH de bu yeni güncellemeyi yaptıranlarda

***Anlık tüketim ve
***2 silindir modunu gösteren bilgilendirmelerin kadranda kayboldugunu söylüyorlar (geri de gelmiyormuş)

Her yazılım iyi huylu olmayabilir
Kötü huylu yazılımlar soru isaretidir?

DH de bu yeni güncellemeyi yaptıranlarda

***Anlık tüketim ve
***2 silindir modunu gösteren bilgilendirmelerin kadranda kayboldugunu söylüyorlar (geri de gelmiyormuş)

Her yazılım iyi huylu olmayabilir
Kötü huylu yazılımlar soru isaretidir?

"Her geçen gün birer birer,
Masadan eksiliyor dostlar."

Eski mk7 de trip e basılı tutarak akü şarj değerini görebiliyorduk. Belli bir yıldan sonra bu detayı uçurdular. Tamam yüzde 100 doğru değildi belki ama hoş bir detay idi...

Konuyu da atayım da okuyup eskileri yadetmek isteyenler olur belki.

Yazılım güncelleme ile özellik uçurmak klasik vw geleneği yani...

Son düzenleme:
"Her geçen gün birer birer,
Masadan eksiliyor dostlar."

Eski mk7 de trip e basılı tutarak akü şarj değerini görebiliyorduk. Belli bir yıldan sonra bu detayı uçurdular. Tamam yüzde 100 doğru değildi belki ama hoş bir detay idi...

Trafik levhasıyla ilgili error yaşayanlar için bir yazılım sanırım bu. (Trafik levha iptal güncellemesi)

Trafik levhası ile ilgili sorun yasamayan , aracı sorunsuz olan yeni yazılım olayına girmez bence (ya da ben olsam girmezdim).

Bırak vw-tr yi ?

Wolfsburg fabrikadan telefonla arasalar
Yeni/ taze yazılım var tdi lara

Yakıt %25 düsecek
Beygir %20 artacak
Traktör (tdi) sesi %30 azalacak

Ben yazılım falan istemiyorum derim.

Tıkır tıkır çalısan arabaya ne yazılımı?

Geri
Üst Alt