ALINIK Golf 8R Spoiler

apranaxi

Katılımcı Üye

İsim
BatuHAN
Golf 8R spoiler arıyorum. Araştımalarıma göre plastik olanı daha güvenli olacağına kanı getirdim. Piyasada çok fiber var.
IMG_8246.jpeg

Destekleri bekliyoruz.
Alan satan gören bakan yorumaa lğtfen

Uygun rakam kullanan arkadaşlar da yorum yapmalı her ürün plastik kaliteli olmuyor @Atesci tecrübesini katabilir...
Abi şöyle mk8'de 3-4 tane model var

oettinger , golf 8 r ve maxton tipi spoiler cap'i.

Bir tane yeni bi model geldi gti cs diye satılıyor hiç takan da görmedim ürünün birebir resmini de görmedim

Golf 8R fiberglas malzeme ancak oettinger tip spoiler abs plastik oluyor.

Golf 8R'ın spoilerini bazı yerler abs plastik diye satıyor ayırt etme güçlüğünden dolayı ama fiber malzeme. Ve kalite olarakta göze batan hiçbir durum yok ben çift renk olayını zahmetli bulduğum için direk pianoblack takmak istemedim. Kalitesiz bi ürün değil ancak takılacaksa boyasız (pianoblack değil direk müdahale edilmemiş haliyle) tedarik edip çift renk boya yapılmasını öneririm ( yarısı gövde rengi,diğer kalan kısmı pianoblack yani orijinal R gibi)

örn;

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-12-08 at 15.49.04.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-08 at 15.49.04.jpeg
    53.3 KB · Görüntüleme: 13

Bir tane yeni bi model geldi gti cs diye satılıyor hiç takan da görmedim ürünün birebir resmini de görmedim

Golf 8R'ın spoilerini bazı yerler abs plastik diye satıyor ayırt etme güçlüğünden dolayı ama fiber malzeme. Ve kalite olarakta göze batan hiçbir durum yok ben çift renk olayını zahmetli bulduğum için direk pianoblack takmak istemedim. Kalitesiz bi ürün değil ancak takılacaksa boyasız (pianoblack değil direk müdahale edilmemiş haliyle) tedarik edip çift renk boya yapılmasını öneririm ( yarısı gövde rengi,diğer kalan kısmı pianoblack yani orijinal R gibi)

örn;

Bu olabilir mi biraz değişik...

https://shbd.io/s/3bfaQLfR

örn;
Koyu renk araçta direkt pianomblack çok sırıtmaz kanımca.

Geri
Üst Alt