Golf 8R spoiler arıyorum. Araştımalarıma göre plastik olanı daha güvenli olacağına kanı getirdim. Piyasada çok fiber var.
Ekli dosyayı görüntüle 80269
Teşekkürler yarın bir görüşeyim.Eski sponsor semtuning ve beyaz garage de var hafta içi görüşebilirsin...
Teşekkürler yarın bir görüşeyim.
Nette buldum. abs plastik diyorlar piano black 1450
Karva Volkswagen Golf 8 Spoiler Piano Black
https://app.hb.biz/xrwRXaiWPfW4
Abi şöyle mk8'de 3-4 tane model varUygun rakam kullanan arkadaşlar da yorum yapmalı her ürün plastik kaliteli olmuyor @Atesci tecrübesini katabilir...
Abi şöyle mk8'de 3-4 tane model var
oettinger , golf 8 r ve maxton tipi spoiler cap'i.
Bir tane yeni bi model geldi gti cs diye satılıyor hiç takan da görmedim ürünün birebir resmini de görmedim
Golf 8R fiberglas malzeme ancak oettinger tip spoiler abs plastik oluyor.
Golf 8R'ın spoilerini bazı yerler abs plastik diye satıyor ayırt etme güçlüğünden dolayı ama fiber malzeme. Ve kalite olarakta göze batan hiçbir durum yok ben çift renk olayını zahmetli bulduğum için direk pianoblack takmak istemedim. Kalitesiz bi ürün değil ancak takılacaksa boyasız (pianoblack değil direk müdahale edilmemiş haliyle) tedarik edip çift renk boya yapılmasını öneririm ( yarısı gövde rengi,diğer kalan kısmı pianoblack yani orijinal R gibi)
örn;
Koyu renk araçta direkt pianomblack çok sırıtmaz kanımca.Abi şöyle mk8'de 3-4 tane model var
oettinger , golf 8 r ve maxton tipi spoiler cap'i.
Bir tane yeni bi model geldi gti cs diye satılıyor hiç takan da görmedim ürünün birebir resmini de görmedim
Golf 8R fiberglas malzeme ancak oettinger tip spoiler abs plastik oluyor.
Golf 8R'ın spoilerini bazı yerler abs plastik diye satıyor ayırt etme güçlüğünden dolayı ama fiber malzeme. Ve kalite olarakta göze batan hiçbir durum yok ben çift renk olayını zahmetli bulduğum için direk pianoblack takmak istemedim. Kalitesiz bi ürün değil ancak takılacaksa boyasız (pianoblack değil direk müdahale edilmemiş haliyle) tedarik edip çift renk boya yapılmasını öneririm ( yarısı gövde rengi,diğer kalan kısmı pianoblack yani orijinal R gibi)
örn;
Bu R abi direk
N11 den aldım plastik hasarsız geldi. Havaların ısınmasını bekliyorum, montaj için.Ben de alacağım yaza fiyatta alırsın bakalım ne kadar ücreti...
N11 den aldım plastik hasarsız geldi. Havaların ısınmasını bekliyorum, montaj için.
1450 tl