vites gecislerindeki silkeleme ve şıkırtı sesi

cengoo

Yeni Üye
İsim
Orhan
Araç
golf 1.5 tsi impression 2024
herkese merhaba tekrardan 15 kasımda bursa arca bayiden aldığım golf 8.5 impression aracıyla ilgili şikayetlerim olmuştu 3-4 tane ve depodan gelen lıkırtı sesi,sağa ve sola donusde kalkistaki uğultu ve şoför kapısının diğerlerine göre zor kapanması şikayetlerim vardı. ufak tefek daha vardi ama sorun etmiyodum onları.bugun ekstra şeylerle karşılaştım eğer elimde olsa anahtarı bırakıp cikacam bayiye o kadar sinirlendim artık bu kadarda olmamalı diyorum.vites geçişlerinde silkeleme vardi ufaktan geçer denilmişti bırakın geçmeyi arttı ve şıkırtı sesleri gelmeyi başladı 2000 km deki araçtan saçma sapan bi kac yerden farklı sesler duyuyorum 60 dan sonra tiz bi uğultu radyo frekansı yoktur arkadan bi ses gelirya tiz öyle bi ses var,düşük hızda giderkende sanki zincir sürtmesi gibi ses geliyo.ilk şikayetlerim için gittiğimde bazıları kullanimla geçecek denilmişti depo içinde getirin kontrol edelim demişlerdi p.tesi icin randevu oluşturduk servise bunlarin çoğunun düzeleceğini sanmıyorum zerre ümidim yok uğraşıp durcaz anladığım kadarıyla.sabredeyim biraz dedikçe sorunlar arttı resmen güzelim arabadan soğudum yine p.tesi görüşmeden sonra tekrar yazarım burdan Allah yardımcımız olsun

Eskiden beyaz eşyalar için kısmet nasip denirdi..
Şimdi araçlar için aynısı oluyor. vw kendini git gide bitiriyor. Vazgeçeceğiz gibi gözüküyor. Eski mk7 kasaları özler olduk.
Konu takipçisiyim.

Eskiden beyaz eşyalar için kısmet nasip denirdi..
Şimdi araçlar için aynısı oluyor. vw kendini git gide bitiriyor. Vazgeçeceğiz gibi gözüküyor. Eski mk7 kasaları özler olduk.
Konu takipçisiyim.
gercekden öyle katılıyorum ,ölüsü diğerlerinden iyidir düşüncem çok çabuk değişti.bir ,iki ,üç sikinti eyvallah diyosun bi yere kadar ama bu kadarda olmaz heralde

Geri
Üst Alt