Midline araca Comfortline Kapı Ledi Takmak

Hiza

Üye
İsim
Hidayet
Araç
Golf 7
Merhaba Arkadaşlar,
Aracım 2013 MidlinePlus, aracımı aldığımda Comfortline’daki gibi led’li kapı döşemesi mevcut.
Kapı döşemesini söktüğümde Led’in soketlerinin boş olduğunu yani kapıda herhangi bir yere bağlanmadığını gördüm.
Nereye bağlanması gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Elektrikçiye götüreceğim ama, bulunduğum yerdeki (Safrnbolu) elektrikçilere tamamiyle güvenemiyorum.

Fotoğrafları da ekliyorum.
IMG_8441.jpeg
IMG_8442.jpeg

Bu da kapıdaki elektrik beyni:
IMG_8439.jpeg

Merhaba Arkadaşlar,
Aracım 2013 MidlinePlus, aracımı aldığımda Comfortline’daki gibi led’li kapı döşemesi mevcut.
Kapı döşemesini söktüğümde Led’in soketlerinin boş olduğunu yani kapıda herhangi bir yere bağlanmadığını gördüm.
Nereye bağlanması gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Elektrikçiye götüreceğim ama, bulunduğum yerdeki (Safrnbolu) elektrikçilere tamamiyle güvenemiyorum.

Fotoğrafları da ekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 80294
Ekli dosyayı görüntüle 80295

Bu da kapıdaki elektrik beyni:
Ekli dosyayı görüntüle 80296
Kapı da bulunan farları açınca yanan tuş ışıkları neler ise onun artı kablosundan ve eksi kablosunu da şase olan bir yerden elektrik alırsan yanar diye düşünüyorum kontak elektriği kapıda yok çünkü denedim her kabloyu teker teker önceden yoktu

Kapı da bulunan farları açınca yanan tuş ışıkları neler ise onun artı kablosundan ve eksi kablosunu da şase olan bir yerden elektrik alırsan yanar diye düşünüyorum kontak elektriği kapıda yok çünkü denedim her kabloyu teker teker önceden yoktu
Peki araya direnç atmaya vs. gerek var mıdır? Ledler örneğin 12v elektrikle direk çalışır mı yoksa yakar mı?

Geri
Üst Alt