Aracıma İlk Hangi Bakımı Yapmalıyım

erdalslh

Üye
İsim
Erdal
Araç
Golf7
Merhaba golf kullanıcıları
Aracım golf7 2014 manuel 170.000 de

Ustaya aracımı götürdüğümde debriyajın yukarıda kavradığını ve baskı balata değişeceğini söyledi

Arabada diğer sorun kasislerden geçerken gacur gucur ses geliyor şanzıman takoz kulak değişecek

170 binde olduğu için bujilerin de değişmesini öngörüyorum

Ön disklerde tırnak oluştu ve ses yapıyor

Son olarak da araçta sabahları ilk çalıştırmada titreme sallantı var en son usta enjektörden dedi

Şimdi sormak istediğim ilk olarak aracımın neresini tamir ettirmem gerekiyor ve siz olsanız hangi tamiri serviste yapardınız.Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.Aracı yaptırdığımda geri dönüşleri foruma ileteceğim herkese iyi forumlar.

Ilk baski balata değişmesi lazim ne kadar gider bilemem ama bittiğinde yolda kalırsın
kasisten geçerken gacirti sesleri burçlardan yapıyor çok acil değil ben aldığımda vardi 3 sene olacak hâlâ geliyor yaptırmadım kronik sorun yok sanziman takozuysa değişmesi lazim takozlar önemli

Titreme sallanti aşırı mi oluyor hemen enjektör dememek lazim biraz araştır

Güzel bir usta bulursan servise gerek yok malum indirimle bile hâlâ pahalilar

Merhaba golf kullanıcıları
Aracım golf7 2014 manuel 170.000 de

Ustaya aracımı götürdüğümde debriyajın yukarıda kavradığını ve baskı balata değişeceğini söyledi

Arabada diğer sorun kasislerden geçerken gacur gucur ses geliyor şanzıman takoz kulak değişecek

170 binde olduğu için bujilerin de değişmesini öngörüyorum

Ön disklerde tırnak oluştu ve ses yapıyor

Son olarak da araçta sabahları ilk çalıştırmada titreme sallantı var en son usta enjektörden dedi

Şimdi sormak istediğim ilk olarak aracımın neresini tamir ettirmem gerekiyor ve siz olsanız hangi tamiri serviste yapardınız.Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.Aracı yaptırdığımda geri dönüşleri foruma ileteceğim herkese iyi forumlar.

Buradaki tüm maddeler senin bakım km ' e ait bunlar harici ustana sorunlarını anlatırsan sorunın çözülür...

Ustan yok ise Avrupa Yakasında bizim Fatih Usta var ona da gidebilirsin...
https://www.instagram.com/parscarservice?igsh=MTJ0cjlxd3lzdnd5OQ==

IMG_2729.jpeg

Son düzenleme:
Deprem olsa enjektörden diyen ustalara bayılıyorum. :) Sanki bütün sorulara akla ilk gelen cevapları vermiş gibi geldi ustanız. Öyleyse ustayla samimiyetiniz artacak haberiniz olsun şimdiden.

Bir de aracınızı ne zaman aldınız, son bakımını kim ne zaman yaptı, ne değişti ne değişmedi yazmamışsınız. Mekanik işlere çok hakim değilseniz 3 farklı özel servisten teklif alın, yapılacak işlerde üçünün teklifleri orta yolu buldurur size. Avrupa yakasında Pars Car, Anadolu yakasında Reset Garaj tavsiye ediliyor en çok.

Deprem olsa enjektörden diyen ustalara bayılıyorum. :) Sanki bütün sorulara akla ilk gelen cevapları vermiş gibi geldi ustanız. Öyleyse ustayla samimiyetiniz artacak haberiniz olsun şimdiden.

Bir de aracınızı ne zaman aldınız, son bakımını kim ne zaman yaptı, ne değişti ne değişmedi yazmamışsınız. Mekanik işlere çok hakim değilseniz 3 farklı özel servisten teklif alın, yapılacak işlerde üçünün teklifleri orta yolu buldurur size. Avrupa yakasında Pars Car, Anadolu yakasında Reset Garaj tavsiye ediliyor en çok.
1.5 sene önce aldım aracımı en son triger devirdaim ve bütün sıvı bakımlarını yaptırdım şanzıman yağı hariç.Hocam araç sanki öksürüyor gibi sabah ilk soğuk çalıştırrmada titreme veriyor içeriye bakımları ölmez otoda Ümraniye’de yapıldı

diğer konuda yazmadımda araç dizelse ve yakıt opetten alındıysa sarsıntı oluyor. 2 tane golf 7 aracım oldu ikisinde de tecrübeyle sabit.

shell, total vs başka bir pompadan deneyin öncelikle

diğer konuda yazmadımda araç dizelse ve yakıt opetten alındıysa sarsıntı oluyor. 2 tane golf 7 aracım oldu ikisinde de tecrübeyle sabit.

shell, total vs başka bir pompadan deneyin öncelikle
Hocam 1 sene kadar bpnin yakıtını kullandım yeni shelle geçtim sorun aynı devam ediyor

1.5 sene önce aldım aracımı en son triger devirdaim ve bütün sıvı bakımlarını yaptırdım şanzıman yağı hariç.Hocam araç sanki öksürüyor gibi sabah ilk soğuk çalıştırrmada titreme veriyor içeriye bakımları ölmez otoda Ümraniye’de yapıldı
Bunun birçok sebebi olabilir. Aklınıza gelmese de egzoz sistemindeki bir kusurdan bile olabilir. Nokta atışı yapabilecek ustaları tercih etmediğiniz takdirde her seferinde lüzum olmayan parçaları değiştirip yine sonuca ulaşamayabilirsiniz. Forumda onlarca örneği mevcut.

Benim nacizane tavsiyem, bu süreçte kesinlikle enjektör temizleyici, motor içi temizleyici gibi ürünleri aracınızda kullanmayın. Bu ürünler belli bir oranda kurumu vs. söküyor ama dışarı atamayınca sistemi daha beter kilitleyip büyük arızalara yol açabiliyor. Önce doğru teşhis, sonra onarım işlemi maddi manevi hayrınıza olacaktır.

Geri
Üst Alt