Kaskodan şerit takipli cam değişimi

Zisan

Yeni Üye
İsim
Zişan
Araç
Seat Ateca
İyi günler herkese Seat Ateca aracımın camı çatladı kaskodan şerit takipli camı taktırmak istiyorum bir sürü bayiyi aradım hepsi aracın orijinalinde hangi cam varsa onu takarız diyorlar daha önce yaptıranlardan yardımcı olmalarını istiyorum…
Teşekkür ederim

İyi günler herkese Seat Ateca aracımın camı çatladı kaskodan şerit takipli camı taktırmak istiyorum bir sürü bayiyi aradım hepsi aracın orijinalinde hangi cam varsa onu takarız diyorlar daha önce yaptıranlardan yardımcı olmalarını istiyorum…
Teşekkür ederim

arama motoruna yazarak ilgili konulara ulaşabilirsiniz kimi servis farkını alarak işlem yapıyor kimi yapmıyor kimide kaskoyu devreye sokmadan cepten ödüyor...

Hocam bu tamamen servıste calısan elamanla alakalı bir durum form dan bir çok arkadas ben dahil kaskodan degsımı yaptık
Bazı arkadaslar 150/300 ytl fark odedı bazı arkadaslar fark odemeden degsımı gerceklestırdı
Öncelikle serıt takipli camın parça numarasını bulacaksın servıse gıdeceksın ve elemana cam degsımı yapacam ama bu parça numaralı camı ıstıyorum gerekırse arada kı farkı odeyecem dıyeceksın olay bu
O servıs olmasa baskasını dene sonuç olarak yapıyorlar gerekırse kasko ma sorun ona göre hareket edelim de genel olarak kaskoda kabul edıyor

Hocam bende geçen hafta cam değişimi için servise gittim. Servisin ilk söylediği orijinal cam neyse onu takarız oldu. Aradaki farkı ödeyebilirim dediğimde parça numarası veya orijinalinde şerit takipli olan bir aracın şase numarasını istediler ve ödemeyi benim yapmam gerektiğini söylediler. Servise parayı ben ödeyeceğim kasko da orijinal camın parasını bana ödeyecekmiş. Fiyatlara gelirsek Golf 7 için orijinali 13.000 TL şerit takipli cam için 13.650 TL Fiyat çıkardılar. Buna ek olarak yağmur sensoru jeli 2.280 yapıştırma seti 1.020 TL ama bunları zaten kasko karşılıyor.

Hocam bende geçen hafta cam değişimi için servise gittim. Servisin ilk söylediği orijinal cam neyse onu takarız oldu. Aradaki farkı ödeyebilirim dediğimde parça numarası veya orijinalinde şerit takipli olan bir aracın şase numarasını istediler ve ödemeyi benim yapmam gerektiğini söylediler. Servise parayı ben ödeyeceğim kasko da orijinal camın parasını bana ödeyecekmiş. Fiyatlara gelirsek Golf 7 için orijinali 13.000 TL şerit takipli cam için 13.650 TL Fiyat çıkardılar. Buna ek olarak yağmur sensoru jeli 2.280 yapıştırma seti 1.020 TL ama bunları zaten kasko karşılıyor.
Camın montaj ucretı?

Henüz cam takılmadı. İşlemleri pazartesi başlatabildik. Kaskodan onay bekliyoruz hala geri dönüş yapmadılar. Şerit takibi Adana içinde yaptırabileceğim bir yer bulamadığım için orijinal camdan devam edicem.

Hocam cam degımını montaj dahıl serviste yaptırın

Henüz cam takılmadı. İşlemleri pazartesi başlatabildik. Kaskodan onay bekliyoruz hala geri dönüş yapmadılar. Şerit takibi Adana içinde yaptırabileceğim bir yer bulamadığım için orijinal camdan devam edicem.
Hocam Adana da yapamazsan Ankara otomol e gel cam degısmını ve montajını aynı gün yaptır gıt kaskodan
Bır gecede Ankara alemın e takıl
Ama bagımlılık yapar dıkkat edt

Geri
Üst Alt