360 derece kamera

Turhan

Üye
İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf 1.4 TSI-BMT 125 Highline 2015
Arkadaşalar Golf 7 için orjinal 360 derece kamera uygulaması varmı acaba,google'de biraz araştırınca Ender'de Tiguana yapıldığı çıktı karşıma,acaba bu işlem Golf 7'yede yapılabilirmi,varmı yaptıran yada konuyla ilgili bilgisi olan?

Arkadaşalar Golf 7 için orjinal 360 derece kamera uygulaması varmı acaba,google'de biraz araştırınca Ender'de Tiguana yapıldığı çıktı karşıma,acaba bu işlem Golf 7'yede yapılabilirmi,varmı yaptıran yada konuyla ilgili bilgisi olan?
Ben de tam bunu arıyorum :) İlker bey olmaz dedi, yazık oldu. Bir yolu varsa beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Modul, on ve arka kamera sorun degil uydurulur. Ama kamerali ayna uretilmedi. Passat aynasini birebir aktarmak denenebilir ama kimse ugrasmaz onunla

böyle bir video görmüştüm bi ara

MK 3.5 Leon'da sistemi uyarlatıp yapan vardı. Aşağı bir videosunu ekledim. O yüzden olmaz diye bir şey demek zor ama epey maliyetli olacağı da kesin.

Modul, on ve arka kamera sorun degil uydurulur. Ama kamerali ayna uretilmedi. Passat aynasini birebir aktarmak denenebilir ama kimse ugrasmaz onunla
Bence oda sorun değil,eğer kamera tipi önemli değilse tabi.Arkası civatalı kameralar var, 45 derece bakan,aynanın altına takınca çok sırıtacağını zannetmiyorum,bence sen onu halledersin,verdim gazı :)
Bunun gibi:
https://www.amazon.com.tr/kamerası-dönebilen-destekler-modelleri-asistanı/dp/B0CX1RQXP7

Golf7 lerde yok ama yapılabilir biraz uğraş lı
Sağ sol aynalar Passat b8 olanla degsıecek dıger ıslemler kodlama ve biraz kablo işi ile hallolur
Bunu ancak Ankara da necatı usta halleder çünkü o yapacağı ıse konsantre olur ücrete degil

Geri
Üst Alt