metinkar Uzman Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 6,446 Tepkime puanı 7,811 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf 8 12 Ara 2024 #1 Merhaba arkadaşlar sürekli soruluyor ben ekleyeyim fotoğrafları buradan bakarsınız... Gösterge tablosundaki semboller Golf, Golf GTI, Golf GTD, Golf R Son düzenleme: Çarşamba saat 11:20'de
Merhaba arkadaşlar sürekli soruluyor ben ekleyeyim fotoğrafları buradan bakarsınız... Gösterge tablosundaki semboller Golf, Golf GTI, Golf GTD, Golf R
ogzogz Paylaşımcı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 4,544 Tepkime puanı 5,982 İsim Ogz 12 Ara 2024 #2 Diğer konuya eklediğim bu başlıkta da bulunsun. ogzogz dedi: İkaz lambaları ve anlamlarını ekledim. Ekli dosyayı görüntüle 80436 Ekli dosyayı görüntüle 80437 Kullanma kılavuzuna bakmak bazen akla gelmeyebilir. Telefonunuzda bulunsun. Genişletmek için tıkla ...
Diğer konuya eklediğim bu başlıkta da bulunsun. ogzogz dedi: İkaz lambaları ve anlamlarını ekledim. Ekli dosyayı görüntüle 80436 Ekli dosyayı görüntüle 80437 Kullanma kılavuzuna bakmak bazen akla gelmeyebilir. Telefonunuzda bulunsun. Genişletmek için tıkla ...
UBC53 Üye Katılım 19 May 2024 Mesajlar 147 Tepkime puanı 90 Konum İstanbul/b.paşa İsim Ataberk Araç Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ 12 Ara 2024 #3 emeğinize sağlık hocam güzel bir bilgilendirme olmuş
KS KS metinkar Uzman Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 6,446 Tepkime puanı 7,811 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf 8 13 Ara 2024 #4 ogzogz dedi: Diğer konuya eklediğim bu başlıkta da bulunsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... Arkadaşlar artık rahat edecek özellikle senin ki telefonda rahatca saklanır yada çıktı alınıp renkli araca koyabilirler... Günceldir arkadaşlar... ( google çevirici ile Türkçe' ye çevirebilirsiniz ) Son düzenleme: 14 Ara 2024
ogzogz dedi: Diğer konuya eklediğim bu başlıkta da bulunsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... Arkadaşlar artık rahat edecek özellikle senin ki telefonda rahatca saklanır yada çıktı alınıp renkli araca koyabilirler... Günceldir arkadaşlar... ( google çevirici ile Türkçe' ye çevirebilirsiniz )