Trafik İşaret Asistanı Uyarısı

Bera42

Yeni Üye
İsim
Bera42
Araç
Golf 8.5
Herkese merhaba ben de foruma 8.5 impression aracımla aranıza katıldım. Golf 7 den 8.5 a geçiş yaptım. Kasım ayında aracimi teslim aldım. Golf hayranı olarak 8.5 tan da çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.
Araci aldigim ilk günden beri TRAFIK ISARET ASISTANI uyarisi alıyorum. Sari bir ikaz kadran da uyarı veriyor. Bununla birlikte beyaz uyarı trafik isaret asistani kullanım alanı dışında uyarısı veriyor. Servise götürdük güncelleme beklememiz gerektigini soylediler. Pek ikna edici gelmedi. Cunku Forumu da bir süredir takip ediyorum bazı arkadaşlar bu uyarıyı kapattırmış ya da aracla ilgili sorunları yazarken bu trafik isaret a. bahsetmemis.Bu konuda sizlerin de tecrübesine ihtiyacım var. Anladığım kadarıyla bu uyarı bazı araçlarda yaşanmış. Acaba yeni alan arkadaşlardan ricam bu uyarı hiç almayan var mı. Yoksa impression araç alan arkadaşlar herkes bu uyarıyı alıyor mu.

Son düzenleme:

Merhaba hayırlı olsun Kasım çıkışlı benim İmprasion ben hiç görmedim uyarıda vermedi araba ama forumdan takip ettiğimiz kadarıyla bazı arkadaşlar bu sorunu yasiyorlarmiş muhtemelen versiyon farkı olabilir

Araç buraya gelirken kapatılmadıysa bu uyarı hep çıkıyor. Servisin bilgisayara bağlayıp kapatması gerekiyor güncellemelik bir durum yok. Servis bilmiyoruz diyorsa doğuş grubu arayın böyle böyle diye söyleyin onlar yardımcı olurlar.

Herkese merhaba ben de foruma 8.5 impression aracımla aranıza katıldım. Golf 7 den 8.5 a geçiş yaptım. Kasım ayında aracimi teslim aldım. Golf hayranı olarak 8.5 tan da çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.
Araci aldigim ilk günden beri TRAFIK ISARET ASISTANI uyarisi alıyorum. Sari bir ikaz kadran da uyarı veriyor. Bununla birlikte beyaz uyarı trafik isaret asistani kullanım alanı dışında uyarısı veriyor. Servise götürdük güncelleme beklememiz gerektigini soylediler. Pek ikna edici gelmedi. Cunku Forumu da bir süredir takip ediyorum bazı arkadaşlar bu uyarıyı kapattırmış ya da aracla ilgili sorunları yazarken bu trafik isaret a. bahsetmemis.Bu konuda sizlerin de tecrübesine ihtiyacım var. Anladığım kadarıyla bu uyarı bazı araçlarda yaşanmış. Acaba yeni alan arkadaşlardan ricam bu uyarı hiç almayan var mı. Yoksa impression araç alan arkadaşlar herkes bu uyarıyı alıyor mu.
Merhabalar hayırlı olsun, aracı geçen hafta teslim aldım trafik işaret uyarisi ile hiç karsilasmadim. Size teslim etmeden önce kapatmalari gerekiyordu, servise soyleyin aracı bilgisayara bağlayıp kapatsinlar.

Merhabalar hayırlı olsun, aracı geçen hafta teslim aldım trafik işaret uyarisi ile hiç karsilasmadim. Size teslim etmeden önce kapatmalari gerekiyordu, servise soyleyin aracı bilgisayara bağlayıp kapatsinlar.
@Kartal1903 ün aracındada kapalı durumda teslim edilmiş sanırım. Trafik levhasıyla ilgili error falan vermedi aracı simdiye kadar

Şimdi diyceksiniz abicim araba senin mi ? Niye bu kadar maydonoz oldun bu mk8,5 impression golfe ?

Araca ilgim var ? Devamlı kaşıntı durumuM var ...(alırsam İstiridye gri olur sadece,,,,anemon maviden vazgectim)

Bir hareket yaparmıyım ? Belki yaparım. Ama zamanı var??

Arabanın benim icin yazılı sınavları sözlü mülakatları gecmesi / hatasızlık / arızasızlık/trimsizlik üzerinden bi 10 bin km yi devirmesi lazım. Bu gözlemleride @Kartal1903 ün aracında yapıyorum soruyorum sorusturuyorum zaten.

Birde 5-6 bin km yi devirdikten sonra yakıt durumuna bakmak lazım ?

1.5 tsi 116 lık ACT li motor bakalım yakıt olarak ne olacak tüm rodaj bittikten sonra ?

Mekanik rodaj 1000 km derler
Yakıt rodajı 5-6 bin km sürer. Sonra optimal degerlerine oturur

Selamlar, ben de aracı Kasım ayında teslim aldım. Ancak belirttiğiniz ikazı hiç almadım. Sanırım benimki serviste kapatılıp teslim edildi.

Bende impression paket aracımı kasım ayında teslim almıştım. Aldığım ilk dakikadan itibaren bahsettiğin konuya denk gelince epey uğraşlar sonucu düzelttirdim. Uzun uzun diğer konuda bahsettim yaptıklarımı. Forumdaki bir kaç arkadaş aynı yolu izleyerek sorunu çözmüşler sizde aynı yolu izleyerek halledebilirsiniz.

https://www.golftutkusu.com/topic/23960-golf-8-5-impression-hata/page/4#post-416147

Herkese teşekkür ederim genel merkezle tekrar gorusup dediğiniz gibi hallederim ins

Geri
Üst Alt