Ekli dosyayı görüntüle 80479
Bu kapak başlıktaki motor için takılabilir mi?
Yuvaları var mıdır veya tırnakları olur mu?
ÖnermemEkli dosyayı görüntüle 80480
Kapaksız bu şekilde çok saçma ve garip görünüyor.
Evet sıkıntılı durumlar ortaya çıkabilir, ayrıca kaputun altı estetik gözükmese ne olur kaput açık sürmüyoruzBende önermem, after market yan sanayi kapaklarda yanma sorunu vardı bi ara, oem de yoksa ellemeyin, sıcaklığın yüksek olduğu bir bölge.
Ekli dosyayı görüntüle 80480
Takma hocam sıcaklık problem olabilir mühendis düşünmüştür emin ol, r larda geri çağırıp söktülerÇok kritik bir şey değil zaten de bugün kaput amortisörünü takarken çok gözüme battı.
Orjinal çıkma falan denk gelirse ve uyumluysa anca öyle takarım.
Valla orasını bilemiyorum artık bir mühendislik gereksinimi mi yoksa firmanın maliyetten kaçma çabası mı onu anlamadımTakma hocam sıcaklık problem olabilir mühendis düşünmüştür emin ol, r larda geri çağırıp söktüler
Maliyetten kaçma olduğunu hiç düşünmüyorum bı plastik parça ne kadar a mâl olur kiValla orasını bilemiyorum artık bir mühendislik gereksinimi mi yoksa firmanın maliyetten kaçma çabası mı onu anlamadım
Nereden kısacağını şaşırdı bu marka kalite çok düştü.Ekli dosyayı görüntüle 80480
Sol alttaki değil ondan eminim, normalde orda yağ çubuğu oluyor ama ondan da kaçıp dijitale döndükleri için kör tapa takmışlar.@Ynsmr
Ben 3 adet montaj yuvası görebildim sanki.
Ama geçenlerde bir arkadaşımız paylaşmıştı, kapak uzun yol sürüşünde tamamen eriyip motorun üzerine akmıştı.
Bulursanız bile, eğer iç kısmında ısı engelleyici bir katman yoksa, takmayın bence.
Ekli dosyayı görüntüle 80490
Golf 8 yurt dışı videosunda göremedim, 8.5 için bulamadımSol alttaki değil ondan eminim, normalde orda yağ çubuğu oluyor ama ondan da kaçıp dijitale döndükleri için kör tapa takmışlar.
Bu motorun orjinalinde öyle bir seçenek yoksa zaten uğraşmam. Onun içinde yurtdışındaki review videolarına bakmam lazım.
Onlarda varda bizde yoksa maliyetten takılmamıştır ama onlarda da yoksa zaten hiç takılmamıştır diye düşünüyorum.