1.5 TSI Leon için perfomans egzos

Halexx13

Yeni Üye
aracım 1.5 leon perfomansa yönelik egzoz yaptırmak istiyorum şuan stage 1, açık hava filtresi, son susturucu iptali var
ses önemli değil aracın gücünü en cok nasıl bi sistemle arttırabilirim

Stage 1 yazılım,açık hava filtresi ve susturucu iptaliyle,motor içine girmeden yapılacak herşeyi yapmışsınız zaten,belki bir DP eklenebilir anca ama oda ne kazandırır muamma.Spor egzoz güç anlamında size birşey kazandırmayacak.Birde hibrit turbo olayı var,akabinde ona uygun yazılımla oda birşeyler katar.

DP düşündüm fakat alt devirler ölür diyolar diye vazgeçtim turbo işide daha ağır olduğundan girişmeyi pek düşünmüyorum
bunlardan başkada yapacak şey yok diyorsunuz yani anladığım kadarıyla

Susturucuların tamamını sökmezsen aracın alt devirlerde ölmez. 1.5 TSI larda OPF denilen bir benzin partikül filtresi var. Bunu iptal edebilirsiniz.

Susturucuların tamamını sökmezsen aracın alt devirlerde ölmez. 1.5 TSI larda OPF denilen bir benzin partikül filtresi var. Bunu iptal edebilirsiniz.
son susturucu iptali var aracta şuan, yanına downpipe düşünüyorum bi yerde 200 cell spor katlı buldum gerek var mı yoksa pekte bişey fark etmez mi? katsız düz downpipe mi yaptırsam? aracı günlük kullanıyorum bu arada.

son susturucu iptali var aracta şuan, yanına downpipe düşünüyorum bi yerde 200 cell spor katlı buldum gerek var mı yoksa pekte bişey fark etmez mi? katsız düz downpipe mi yaptırsam? aracı günlük kullanıyorum bu arada.
Spor katlı iş görür. Düz dp koyarsan araban daha çok bağıracaktır. Gündelik kullanıma son iptal uygun değil kafa ütülemekten başka bir şey değil.

Geri
Üst Alt