Golf 7 donanim ekleme

Fikirmizah

Üye
İsim
Doğu
Merhaba arkadaslar 2016 golf comfortline 7 1.6 tdi aracim var.Bu arac iyidir hostur cok da severek kullaniyorum lakin takdir edersiniz ki comfortline pakette bile aslinda hic bir sey yok.
Ekletmek istediklerim
Hiz sabitleme
Far sensoru
Yagmur sensoru

Ayri ayri bunlarin guncel fiyatlari nedir.saglam guvenebilecegimiz temiz is yapan istanbulda avrupa yakasinda bir yer var mi.

Merhaba arkadaslar 2016 golf comfortline 7 1.6 tdi aracim var.Bu arac iyidir hostur cok da severek kullaniyorum lakin takdir edersiniz ki comfortline pakette bile aslinda hic bir sey yok.
Ekletmek istediklerim
Hiz sabitleme
Far sensoru
Yagmur sensoru

Ayri ayri bunlarin guncel fiyatlari nedir.saglam guvenebilecegimiz temiz is yapan istanbulda avrupa yakasinda bir yer var mi.
Balgaraj
@İlker34

Upvote 0
Ben yakın zamanda @İlker34 e ugradım ve @HONEY den aldıgım ayna, ve kamerayyı taktırdım. istanbulda anadolu yakasındaysanız, kendisi yardımcı olacaktır sizlere.

Upvote 0
@HONEY hocam benim aracım 2015 highline iç dikiz aynasını 2016 sonrası gelen çerçevesiz yeni tipe çevirmek istiyorum direkt uyumlumu yoksa farklı bir parça almam gerekiyor mu

Upvote 0
Ekletmek istediklerim
Hiz sabitleme
Far sensoru
Yagmur sensoru

Hangi ildesin...

Upvote 0
Aslinda sunu sormak istiyorum simdi bir suru sey yaptiricaz falan sokecekler bir suru sigorta falan cikacak geri toplandiginda ses falan gelir mi trimlerden arabada yangin cikma ihtimali olur mu kisa devreden orjinali bozuyoruz cunku fabrikasyon olmayacak sonucta en nihayetinde sanayide ki bir usta yapacak bir sorun yasayan uygun gormeyen var mi degerli fikirlerinizi bekliyorum

Upvote 0
Selam hocam

Emin degilim ama belki trim degismek gerekebilir
Ben uyguladım bunu 2015 modele,ayna yerine oturmasına oturuyor soket vs herşey oluyor fakat kendi trimi olmuyor,7.5 kasa ayna trimi alması gerek onunda boyu kısa kalıyor,kısa kalan bölüm 10mm civarı birşey,eski 7 triminden okadar keserek(kıl testere veya dremel iş görür)7.5 trimine ekledim ve şahane oldu,ama kesim işlemi ve yapıştırma kusursuz olması gerek @UBC53

Upvote 0

Geri
Üst Alt