1.6 Golf fsi motor ses normal mi?

Halit5737

Üye
İsim
Halit
Araç
Golf mk5
Selamlar aracım çalışırken 1.6 fsi 124 binde motor sesi bana normal geliyo ama arka planda ara ara gidip gelen farklı bi ses var. Bu normal mi ben yeni fark ettim aracı alalı fazla olmadı daha öncede 1.3 dizel kullandım yabancıyım bu araçlara. https://files.fm/u/snyv9u64vf

Güncelmiş.

Konu sahibinin diğer konularına bakılırsa soru sor çekil şeklinde devam etmekte. Ve bitmeyecek gibi duruyor .Böyle pek hoş olmuyor. Geri dönüş zayıf.

Yani kısaca biraz foruma ara verse fena olmaz.

(Rapor olarak yazacaktım buraya yazmışım. Yine de düşüncelerim aynı)

Saygılar.

Güncelmiş.

Konu sahibinin diğer konularına bakılırsa soru sor çekil şeklinde devam etmekte. Ve bitmeyecek gibi duruyor .Böyle pek hoş olmuyor. Geri dönüş zayıf.

Yani kısaca biraz foruma ara verse fena olmaz.

(Rapor olarak yazacaktım buraya yazmışım. Yine de düşüncelerim aynı)

Saygılar.
Gayette dönüyorum açtığım konulara. Saygılar benden teşekkürler.

E bi zahmet sorulunca da dönünüz. Sorulmasa dönüş yok. Sürekli sorun soru gibi gidiyor. Bugün geçmişe dönük baktım.
@Halit5737 sizin demek istediğinizi tam anlamadı sanırım. Sizin istediğiniz sadece kendi sorunlarına çözüm aramak değil forumda aktif olması diğer konu ve başlıklarda da fikir sunması ancak halit bey de kendi açtığı konulara dönüş yapmadığını zannediyor.

@Halit5737 sizin demek istediğinizi tam anlamadı sanırım. Sizin istediğiniz sadece kendi sorunlarına çözüm aramak değil forumda aktif olması diğer konu ve başlıklarda da fikir sunması ancak halit bey de kendi açtığı konulara dönüş yapmadığını zannediyor.
Evet şuan anladım. Şöyle ki ben vag grubuna yeni dahil oldum. Pek bir bilgim yok. Ara arada günde bikaç kere foruma girip öylesine bakıyorum. Bilgim olursa tabiki de dahil olurum.

Evet şuan anladım. Şöyle ki ben vag grubuna yeni dahil oldum. Pek bir bilgim yok. Ara arada günde bikaç kere foruma girip öylesine bakıyorum. Bilgim olursa tabiki de dahil olurum.
Hem aracı yeni almışsınız hem de muayene sürecinden geçiyorsunuz sanırım o yüzden forumu keşfetmemiş olabilirsiniz. Fırsat buldukça diğer konulara bakarsanız, bizde sizden bilgi ve fikir alırız.

Hem aracı yeni almışsınız hem de muayene sürecinden geçiyorsunuz sanırım o yüzden forumu keşfetmemiş olabilirsiniz. Fırsat buldukça diğer konulara bakarsanız, bizde sizden bilgi ve fikir alırız.
Evet kesinlikle hem aracı yeni aldım muayne sürecinden ziyade farklı sorunlar çıktı. Usta bi yeri yaptı bi yeri bozdu yıprandım biraz açıkcası. Şimdi bi sorunda daha var motordan ses geliyo. 😀 Bunlar hep tecrübe olarak foruma dönücek inşallah.

Bu konuda bir şey diyemeyeceğim, motor bölümünden gelen birçok sesle tanıştım daha önce ama bu tanıdık gelmedi 😄 😄

Geri
Üst Alt