Golf 7 Carplay Multimedya Sizce?

yasinerg

Yeni Üye
İsim
yasin
Araç
Golf 7
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki konularda görüşlerinize ihtiyacım var. Yorumlarınızı paylaşabilirseniz çok sevinirim.

İçime en sinen 3. model ama;
1. model 7 bin tl, sizce donma vs yapar mı? https://www.mixsepet.com/volkswagen-golf-7-9-inc-android-navigasyon-ve-multimedya-sistemi_u18630
2. model 5 bin tl, ilkinden daha iyi özelliklere sahip ama tasarım açısından cok hosuma gitmedi https://prnt.sc/KirHH6_Tib2l "4 gb ram 64 hafıza Qled ekran D13 işlemcili"
3. model 13 bin tl hem özellik hem orjinal durması açısından en içime sinen bu ama arada 2 katından fazla fiyat farkı var. https://www.mixsepet.com/volkswagen-golf-7-9-inc-carplay-androidauto-multimedya-sistemi_u18689

Önerileriniz nedir? 3. modeli devre dışı bırakırsak 1 ve 2 arasında hangisini tercih etmeliyim sizce? 2. model görüntüsü sizce nasıl?

Hocam neden android ?
Golf7 gibi bir araca android cihaz takmak mantıklımı?
bence
14 bin verip uyduruk bir android teyp takacagına araçta olanla idare edip birkaç ay birikim yapıp 25 binlere bir mib 2 takmak daha mantıklı degilmi. İlerde cıkarıp sattığın da da aynı paraya satarsın zararın olmaz
Hem araç içi goruntu ve ses kalitesi olarak ta bir android ile kıyıslanamaz mib2 orjınal cihaz
Bence android Cıhaz herzaman hayal kırıklıgı ve boşa giden para
Bir android Cıhaz asagıdakılerle kıyaslanabilirmi?

Ekli dosyalar

• IMG_1054.jpeg
    IMG_1054.jpeg
    185.5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1069.jpeg
    IMG_1069.jpeg
    195.3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1075.jpeg
    IMG_1075.jpeg
    200.4 KB · Görüntüleme: 25
Hocam neden android ?
Golf7 gibi bir araca android cihaz takmak mantıklımı?
bence
14 bin verip uyduruk bir android teyp takacagına araçta olanla idare edip birkaç ay birikim yapıp 25 binlere bir mib 2 takmak daha mantıklı degilmi. İlerde cıkarıp sattığın da da aynı paraya satarsın zararın olmaz
Hem araç içi goruntu ve ses kalitesi olarak ta bir android ile kıyıslanamaz mib2 orjınal cihaz
Bence android Cıhaz herzaman hayal kırıklıgı ve boşa giden para
Bir android Cıhaz asagıdakılerle kıyaslanabilirmi?
hocam açıkçası çok bütçe harcayasım yok bu tarafta, o yüzden android bakıyorum, o yüzden daha uygunu düşünüyorum ama 1. sırada olanın özellikleri düşük donma vs yapar mı bilemiyorum, 2. olanda görece daha iyi ama tasarımsal olarak hoşuma gitmiyor çok o yüzden forumdakilere sormak istedim

Hocam selamlar,

Araç içerisinde para harcayıp, keyif ve verim alacağınız en önemli kısım multimedya sistemi.
Benim aracımda MIB 2,5 var, ve gayet keyif verici.
Naçizhane tavsiyem, eğer multimedya değiştirmeyi düşünüyorsanız, bütçe tabiki önemli ama biraz daha bekleyip yeterli bütçeyi tamamladıktan sonra MIB 2 veya MIB 2,5 geçmeniz.

Şimdiden hayırlı olsun.

hocam açıkçası çok bütçe harcayasım yok bu tarafta, o yüzden android bakıyorum, o yüzden daha uygunu düşünüyorum ama 1. sırada olanın özellikleri düşük donma vs yapar mı bilemiyorum, 2. olanda görece daha iyi ama tasarımsal olarak hoşuma gitmiyor çok o yüzden forumdakilere sormak istedim
Hocam 3 .secenek için 14 bin fiyat var
ben sana güzel bir mib 2 vereyim navıgasyonlu carpleyli ve geri görüş destekli 25bine

Son düzenleme:
Hocam selamlar,

Araç içerisinde para harcayıp, keyif ve verim alacağınız en önemli kısım multimedya sistemi.
Benim aracımda MIB 2,5 var, ve gayet keyif verici.
Naçizhane tavsiyem, eğer multimedya değiştirmeyi düşünüyorsanız, bütçe tabiki önemli ama biraz daha bekleyip yeterli bütçeyi tamamladıktan sonra MIB 2 veya MIB 2,5 geçmeniz.

Şimdiden hayırlı olsun.
Aynen @mustafab arkadas a katiliyorum arabada en onemli sey muzik sistemi

Geri
Üst Alt