GUL
Üye
- İsim
- Yusuf
Herkese iyi günler yine bi sorun ile burdayım ama bu sorunda çözüldü çok şükür. Şimdi o süreci anlatıcam umarım faydalı olur. Aracıma 1 numara en ön, arka camlarada 2 numara ziebart filmim vardı, ön camdada olunca içerisi zifiri oluyor neredeyse haliyle ilk girdiğim çevirmede yedim cezamı, 1 hafta süre verildi trafikten men yazılmıştı araca . İçime çok oturmuştu internetten biraz araştırdım çok fazla göremedim haliyle Türk insanıyız 200 lira neyse parası veririz uğraşmak istemiyoruz genelde ama bu inatçılığı kırıp elimde dilekçe ile adliyeye gittim. teslim ettikten sonra itiraz sürecine dair herhangi bi belge vermiyolar yani 1 hafta sonra çevrilseydim ne olurdu onu bilemem. 1 hafta sonra belgeleri teslim ettikten kaçıncı sulh ceza hakinliğinin ilgilendiğini öğreniyosunuz ve 2 hafta kadar sonrada karar evinize posta ile geliyor. Cezanin iptaline ve para iadesine karar verilmişti dilekçeyi tutanağı ve kararı internet ortamına güvenmediğimden dolayı paylaşamıyorum kusura bakmayın. Bu arada cam filmini sökmek istemediğim için aracı kullanmadım 1 hafta bittikten sonra karar açıklanana kadar. Dilekçeyi veya kararın fotokopisini isteyen olur ise yollayabilirim özelden fotoğrafını.