Golf 8,5 rölantide tıkı tıkı diye gelen ses

mst10

Yeni Üye
İsim
Mesut
Araç
Golf 8,5 impression
Merhabalar arkadaşlar geçen hafta golf 8,5 impression ile aranıza katıldım rölantide çalışırken başlıktada belirttiğim gibi tıkı tıkı tıkı diye bir ses duyuyorum dün servise gittim usta baktı sonra kendi arabasını gösterdi bana (t-roc) çalıştırdı hepsinde var normal durum dedi sizlerdede aynımı?

Evet hepsinde var. Ekleyeceğim videoyu izleyerek sebebini öğrenebilirsiniz.

Evet hepsinde var. Ekleyeceğim videoyu izleyerek sebebini öğrenebilirsiniz.

Her araçta o hortum kesik mi ?
Değişmesi gerekiyor mu yoksa özellikle mi bir sebepten öyle yapmışlar ?
Yabancı dilim olmadığından videodaki adamın söylediklerini anlayamadım..

Her araçta o hortum kesik mi ?
Değişmesi gerekiyor mu yoksa özellikle mi bir sebepten öyle yapmışlar ?
Yabancı dilim olmadığından videodaki adamın söylediklerini anlayamadım..
Hocam araç sıfır o hortumu bilerek mi kesik bırakıyorlar acaba daha bakmadım benimkine ama
Hayır sizlerdeki kesik değildir şuanda. Bu kronik zamanla yırtılıyor hortum. Bahsettiğiniz sesin gelme sebebi bu hortumun içinden basınçlı hava geçiyor ve sabitlendiği yere uyguladığı baskıdan dolayı ses yapıyor olması. Oradan sökünce ses kesiliyor ama mühendisler böyle uygun görmüş yani aracınızda bir sorun yok endişe etmeyin. Hortumdaki S formundan dolayı zamanla çatlama yapıyor söküp bakmaya vs. çalışmayın çatlak patlak değildir elinizde kalmasın.

Hayır sizlerdeki kesik değildir şuanda. Bu kronik zamanla yırtılıyor hortum. Bahsettiğiniz sesin gelme sebebi bu hortumun içinden basınçlı hava geçiyor ve sabitlendiği yere uyguladığı baskıdan dolayı ses yapıyor olması. Oradan sökünce ses kesiliyor ama mühendisler böyle uygun görmüş yani aracınızda bir sorun yok endişe etmeyin. Hortumdaki S formundan dolayı zamanla çatlama yapıyor söküp bakmaya vs. çalışmayın çatlak patlak değildir elinizde kalmasın.
Anladım hocam, ilerde impression alırsam dikkat edeceğim, önceden bilgi sahibi olmakta fayda var 👍

Bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederim 👍 bideodaki malzemeye dokununca hissediliyor zaten

Geri
Üst Alt