Sinyal ile Sis Farı ters yanması

Forever346

Yeni Üye
İsim
Yusuf Ökmen
Araç
Golf 7 Higline
Sinyal ile sis farının ters yanması kodunu paylaşacak arkadaş varmı ben yaptım ama ikisi birlikte yanıp sönüyor ben ters yansınlar istiyorum teşekkürler şimdiden

Bu tarz kodlamaları sevmediğim için hiç denemedim ama eski konularda tam hali vardı.

Yanıp sönme sistemi iki çeşit idi hellphase ve dunkelphase, sinyalde hangisi seçili ise sise ötekini seçerseniz ters yanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Yapacağınız kodlamanın orjinaline geri dönüşünü unutmayın, not alın, muayene öncesi eski haline geri getirmeniz gerekecektir.

Upvote 0
Genelde sadece sinyal lambası yanınca diğer kullanıcılar anlayamıyor ne tarafa gidileceğini..

Sinyal verince sırasıyla sis, sinyal, uzun, kısa, sis, sinyal, uzun, kısa yansa daha iyi olur gibi geliyor.

Upvote 0
Bu tarz kodlamaları sevmediğim için hiç denemedim ama eski konularda tam hali vardı.

Yanıp sönme sistemi iki çeşit idi hellphase ve dunkelphase, sinyalde hangisi seçili ise sise ötekini seçerseniz ters yanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Yapacağınız kodlamanın orjinaline geri dönüşünü unutmayın, not alın, muayene öncesi eski haline geri getirmeniz gerekecektir.
Teşekkürler

Upvote 0
Genelde sadece sinyal lambası yanınca diğer kullanıcılar anlayamıyor ne tarafa gidileceğini..

Sinyal verince sırasıyla sis, sinyal, uzun, kısa, sis, sinyal, uzun, kısa yansa daha iyi olur gibi geliyor.
Bence yeterli gelmez, Siren sesi de çalsa iyi olurdu.

Upvote 0

Ön ve arka harita aydınlatma ışıkları da eklenebilir. Hem karşı tarafa yüz ifademizle döneceğimizi tam göstermiş oluruz, ufak bir de kafa hareketi.

Sol için sol korna, sağ için sağ korna.
Çift kornanın bir faydası daha.

Upvote 0
Ön ve arka harita aydınlatma ışıkları da eklenebilir. Hem karşı tarafa yüz ifademizle döneceğimizi tam göstermiş oluruz, ufak bir de kafa hareketi.

Sol için sol korna, sağ için sağ korna.
Çift kornanın bir faydası daha.
Ek olarak el feneri alıp camdan elimi dışarı çıkarıp ne tarafa döneceksem o tarafa doğru daireler çizmek var aklımda.
Bir de havalı süspansiyon taktırıp sinyal verince döneceğim taraf aşağı bassın, diğer taraf havaya halksın. Nasıl?

Upvote 0

Geri
Üst Alt