Golf 8.5 Anlık Tüketim Verisi Görünmüyor

kneck

Yeni Üye
İsim
Cenk
Araç
Vw Golf 8.5 Style 116PS
Selamlar herkese, aracım Golf 8.5 Style paket 116PS. Çok basit bir yol bilgisayarı fonksiyonu olan anlık tüketim verisi hayalet ekran menülerinde mevcut değil gibi görünüyor. Görselleri de ekliyorum. Benzer bir durumla karşılaşan var mıdır? Müsait olduğumda servise de danışacağım bu durumu. İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• IMG_1994.jpg
    IMG_1994.jpg
    74.5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1995.jpg
    IMG_1995.jpg
    67.7 KB · Görüntüleme: 12

Sağ menüde ayarlar>alt menü de var hocam. okla işaretledikten sonra yalnızca sağ tarafa ekleyebiliyorsun.

Sol görselde o ayarları açtım. Orada da yok maalesef

Hocam donanımhaber'de bu konuyla ilgili bir yazı var. Kasım sonrası alınan araçlarda güncel durumda bu özelliği eklememişler.

Benim araçta mevcut mesela. Güncelleme yaptırdığımda bende de gidecektir.

Hocam donanımhaber'de bu konuyla ilgili bir yazı var. Kasım sonrası alınan araçlarda güncel durumda bu özelliği eklememişler.

İlginçmiş, ben aslında bunu 2 silindir kapama bildiriminden dolayı merak etmiştim. Servise gittiğimde aracı elektrik ustalarımıza gösterelim dediler. Açıkçası aracı vermek istemedim böyle bir şey için.

Bu gerçekten doğruysa ilginç bir yazılım hatası daha ortaya çıkmış olur sanki.
Kim bilir neyi düzeltemeye çalıştılar da anlık tüketim menüsü yok oldu.

İlginçmiş, ben aslında bunu 2 silindir kapama bildiriminden dolayı merak etmiştim. Servise gittiğimde aracı elektrik ustalarımıza gösterelim dediler. Açıkçası aracı vermek istemedim böyle bir şey için.
Bu ay içinde mi aldınız aracı

Evet, 3 Aralıkta aldım. Donanımhaber'de de bahsedilen yazıyı okudum. Yeni gelen araçlarda yokmuş
Sonuç olarak son parti ülkeye giriş yapan araçlar da fabrikada yeni yazılım yüklenmiş olarak geliyor anlıyorum ben .

Aracları TR ye daha eski girişli olan golf 8,5 sahipleri eski yazılıma sahip.

Trafik levhası hataları alıp servisten yeni yazılım bekleyenler? Yazılımla anlık tüketim + 2 silindir modu bilgi ekranınız kaybolabilir.

Yazılım harici trafik levha sistemini kapattırmanın yolunu arasın golf 8,5 sahipleri

Sonuç olarak son parti ülkeye giriş yapan araçlar da fabrikada yeni yazılım yüklenmiş olarak geliyor anlıyorum ben .

Aracları TR ye daha eski girişli olan golf 8,5 sahipleri eski yazılıma sahip.

Trafik levhası hataları alıp servisten yeni yazılım bekleyenler? Yazılımla anlık tüketim + 2 silindir modu bilgi ekranınız kaybolabilir.

Yazılım harici trafik levha sistemini kapattırmanın yolunu arasın golf 8,5 sahipleri
Bu arada trafik levha sistemi aracı ilk çalıştırdığımda aktif, beş dakika sonrasında kendi kendine kapanıyor hatta menuden tamamen siliniyor. O da ilginç ama sanırım yazılımda o kadar kapatabilmişler diye düşündüm. Kullanımımı etkileyen bir durum değil açıkçası.

Geri
Üst Alt