SATILIK Dsg basınç tüpü orjinal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ALKIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALKIN

Üye
İsim
Alkın
Genel Bilgiler
Dsg orjinal basınç tüpü
Fiyat
500
Merhabalar, bildiğiniz üzere aracımı sattım geçen sene sadece tedbir amaçlı aracımın basınç tüpünü değiştirmiştim Milburg güçlendirilmiş ile, usta orjinal basınç tüpünü söktüğünde sağlam olduğunu oringinde hiçbir hasar olmadığını söylemişti.
Şayet bir arkadaşımızın işine yararsa diye ilana koyuyorum sembolik araç yıkatma parasına 500₺

Ekli dosyalar

• IMG_1845.jpeg
    IMG_1845.jpeg
    114.5 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_1846.jpeg
    IMG_1846.jpeg
    120.8 KB · Görüntüleme: 90

Merhabalar, bildiğiniz üzere aracımı sattım geçen sene sadece tedbir amaçlı aracımın basınç tüpünü değiştirmiştim Milburg güçlendirilmiş ile, usta orjinal basınç tüpünü söktüğünde sağlam olduğunu oringinde hiçbir hasar olmadığını söylemişti.
Şayet bir arkadaşımızın işine yararsa diye ilana koyuyorum sembolik araç yıkatma parasına 500₺

Hayırlı satışlar...

DM ilettim, hayırlı satışlar.

halen duruyor ise talibim
Dediğim gibi ustamın söylediğini birebir ilettim o ring contası sağlam, tüpte sorun yok dedi bu şekilde çıkarttılar kutuya koyup verdiler mağdur olmanızı istemem ustanıza bir sorun isterseniz. Deneyebileceğim bir durumda yok çalışıyor diyip vereyim ama herhangi bir sorun ile gitmedim servise pleytim çatlar diye tedbir amaclı taktırdım. Sökerken gazı kaçabilir mi bir sorun lütfen

Geri