Golf 8.5 kapı eşiği ve kapı kolları koruma

mst10

Yeni Üye
İsim
Mesut
Araç
Golf 8,5 impression
Golf 8.5 kapı eşiği ve kapı kolları koruma için stiker vs uygulayan varmı tavsiyeleriniz nelerdir hrpsiburada da böyle bişey buldum ama pekte yorum göremedim

Ekli dosyalar

• IMG_7710.jpeg
    IMG_7710.jpeg
    77.4 KB · Görüntüleme: 17

Golf 8.5 kapı eşiği ve kapı kolları koruma için stiker vs uygulayan varmı tavsiyeleriniz nelerdir hrpsiburada da böyle bişey buldum ama pekte yorum göremedim
kapı eşiği için yorum yapayım, zamanla kalkma yapabiliyor. Ben tam yapıştırdım. Hatta 3M sağlam yapıştırdım fakat zamanla yine kalktı. Kapı kollarının olduğu iç kısım için şeffaf kaplama yapanları da biliyorum sadece orası için çizilmemesi için yaptıranlar vardı.

Ben Mk7 ve Mk7,5 kullandım çok memnun kaldım...

IMG_2904.jpeg

Mk8 de kullanamadım...
Mk8 ve Mk8,5 bu eşikleri yapıştıracak yer geniş değil ortada çıkıntı var...
Fotograf eklediğin s-dizayn yanılmıyorsam iki sene önce yazıştım uygulanan bir araç fotoğrafı istedim yok dediler...
ürünün alt fotoğrafını istedim hatta üstü düz olan model herşey güzel gidiyordu eğer altı düz değil çıkıntı var ise alacağım dedim cevap kesildi...
bu ürünün altı düz ise biraz eğimli durur yapışınca ben her şey nizami olsun istedim ama cevap vermedikleri için vaz geçtim...
Umarım altı çıkıntılı araca göredir ozaman bende alırım...

Örnek;
Bizim kapı işleri böyle düz değil...

IMG_2902.jpeg
IMG_2901.jpeg
IMG_2900.jpeg
IMG_2899.jpeg

Aşağıdaki ilan daki firma Bursa da "bab dizayn automotive" görsel iyi duruyor tabi ürünler ne kadar kaliteki görmek lazım...

Bursa daki mk8 mk8,5 sahibi arkadaşlar en azında gidip almasa bile eşiğe koyup baksalar olup olmadığı ürünün kalitesini ve pazarlık yapıp bilgilendirse çok güzel olur...

Bab Dizayn Automotive Volkswagen Golf 8 Hb Kapı Eşik Koruması 2020 ve Üzeri 4 Parça
https://app.hb.biz/vxssdnbu1qPD

IMG_2905.jpeg
IMG_2909.jpeg
IMG_2907.jpeg
IMG_2908.jpeg

Son düzenleme:
iç kapı eşeği içinde var fiber görünümlü bant yapanda var nasıl olur bilmiyorum tabii

Geri
Üst Alt