Golf 7 multimedya hakkında

İsim
Burak
Araç
Golf 7/2013
Herkese merhaba benim araç 2013 model Golf midline multimedya hakkında çok fazla bilgim olmadığı için açtım konuyu forumda biraz araştırma yaptım ancak net bir yanıt bulamadım.Bu ekranın 2016 model highline bir araçtan çıktığını söyledi arkadaş benim araca uyar mı yoksa seri numarası tarzı bir şey var da uyumsuzluk olur mu ? Satan kişinin de bu konu hakkında bilgisi yok.IMG_20241221_203220.jpgBir de sanırım ekran ile birlikte ünite değişme olayı da var benim değiştirmeme gerek var mıdır ? Herkese çok teşekkür ederim.

6.5" mib2 DM ekrana benziyor. Bence sizin araca uyacaktır ancak yinede daha çok cevap gelmesini bekleyin.

Uymaz !
Bu satılan sadece ekran, sizin torpidoda ünite yok.
Diyelim üniteyi de satın aldınız, yine uymaz.
Neden ?
Herhangi bir araçtan çıkma bir media sistemi başka bir araca takıldığında bileşen koruma kilidi devreye girer, bunun online sistem üzerinden kaldırılması gerekir (ücretli)

Hazır setler var yazılım kilidi olmayan, onlardan almaya çalışın, forumda alışveriş bölümündeki ilanlardan takip edebilirsiniz.

Direkt ulaşmak isterseniz forumda
@HONEY
@Oktay_b8_gte
Hocalarımızın elinde var mı sorabilirsiniz.

Hocam bu ekran senın hiç bir işine yaramaz
Unıte olmadan çalışmaz senın araç ta da unıte yok
Carpleylı bir set alman lagzım 16/18 bin arası bulablirsin
Navıgasyonlu carpleyli 8ınch tablet ekranlı olanları da 28/30 bın arası bulabilirsin
Ama dıkkat edt unıtenın açık olması lagzım birlesen korumanın kaldırılmış olması lagzım yoksa yine çalışmaz Buda sana ekstra masraf demektır yaklaşık 3000/4000 bin
Diyelim ki full açık bir set aldın yine senın araca olmaz ekstra masrafların olur
Senin aracın torpidosunda ıslem yapılacak
Kesım kablolama montaj ve kodlama 3000/3500 arası
Kablo seti 3000 /3500 arası
Usb set 3000/3500 arası
Ünite Navıgasyon lu ıse 1000 /2000 arası gps antenı kalitesinde göre degsır
Kısaca ek 9/12 bin arası masrafın olur

Eğer düşünürsen elimde 3 farklı set var

Son düzenleme:
Herkese merhaba benim araç 2013 model Golf midline multimedya hakkında çok fazla bilgim olmadığı için açtım konuyu forumda biraz araştırma yaptım ancak net bir yanıt bulamadım.Bu ekranın 2016 model highline bir araçtan çıktığını söyledi arkadaş benim araca uyar mı yoksa seri numarası tarzı bir şey var da uyumsuzluk olur mu ? Satan kişinin de bu konu hakkında bilgisi yok.Ekli dosyayı görüntüle 80675Bir de sanırım ekran ile birlikte ünite değişme olayı da var benim değiştirmeme gerek var mıdır ? Herkese çok teşekkür ederim.
Kaça satıyor arkadas?

3000e bırakırım dedi son herhangi bir hatası falan yokmuş.
hocam hıc bir işine yaramaz boşuna masraf yapmış olursun
Öyle 3000/7000 e satışta olan hıc bir unıtede carpley yoktur su zaman da carpleysız unıte almak ta mantıklı degıl tabıkı bu benim şahsı gorusum

O zaman kalsın hiç uğraşmaya değmez çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

O zaman kalsın hiç uğraşmaya değmez çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Aynen carpley olmayan bir unıte için masrafa gerek yok ve ayrıca dedıgım gibi senın araca bir unıte takmanın malıyetı unıte ve ekran mınımal 16 bın artı ekstra maliyet 9/12 bın geldımı sana en az 26/28 bin e
Ama takıldımı süper olur bu ayrı konu ben cihaz satıyorum ama herseyı de açık ve net yazıyorum
Kısaca hersey madıyatla alakalı
Hayırlı gecelerin olsun

Geri
Üst Alt