golf8life0
Üye
Nedir son Ankara’dan
Ankaradaysanız gelip bakın yardımcı olurum
Nedir son Ankara’dan
Yer nere
Merhabalar sarı sitedekilerin çoğu sahte demişsiniz bende araştırma içindeydim sizin jantlar polonya üretimi sanırım benim gözüme kestirdiğim bir jant vardı made in turkey yazıyor. Sahte olduğunu anlamak için başka hangi detaylara bakmak gerek?Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim sarı sitedeki jantların hiçbiri orjinal değil lakin birkaç tane gelmiş adana Seyhan ve Ankara etimseguttaki forumdaki beyefendinin alacaksanız tercihiniz olabilir.
Ben alacağım vakit çok araştırdım orjinal diyene vw logosu soruyorum silindi bu modelde yok diye saçma sapan şeyler söylediler sonra bir tanıdık vasıtasıyla bu jantları buldum gözümün önünde 2022 model golf r line araçtan söküldü benimkine takıldı.
Benimkinin kozmetik durumu gereği birazdaha uygundu 2 tane jantimda sürtme var ben takıntılı değilim olanada midesini bulandirmayacak düzeyde 4 lastik yazlık bridgestone 2023/8. Ay faturalı şekilde 38.000 liraya mal oldu. Şunuda söyleyeyim: ederi kesinlikle o değil kozmetik durumu aklınızda bulundurarak düşünün temiz hatasız bir jant olsa +10.000 lirasını öldürmez.
Spor yay mevzusuna gelecek olursak öncesinde arkalar soğuk pres önler başaran coildi 18 jant 35 yanakta çok zorlanıyordum adiyaman deprem bölgesi yollar kötü çukurdan geçilmiyor arabayada yazık ayda 1 kere jantımı kaynakçaya götürüyordum tampon tamir olmaktan ayar tutmuyor sıfır R tampon aldım far ayaklarım kırık bir farım su alıyor.
Benim fikrim veyahutta tavsiyem aracınıza max yapacağınız spor yay olsun kökü zarar bu işin sonu gelmez ben dersimi çok güzel bir şekilde aldım.
Jant lastik ağırlığı 19.9Kg. buradan bir yaklaşım yapılabilir.Merhabalar sarı sitedekilerin çoğu sahte demişsiniz bende araştırma içindeydim sizin jantlar polonya üretimi sanırım benim gözüme kestirdiğim bir jant vardı made in turkey yazıyor. Sahte olduğunu anlamak için başka hangi detaylara bakmak gerek?
@Aliko alacağım diyordu almadımı…
Bir mesaj gelmedi kendisinden.
Şehir dışından almak isteyenler var ama kargo süreci hem alana maliyetli olacak hem de çizilme darbe alma riski çok diye elden teslim etmek istiyorum.
bütün satılık ilanlarına son ne olur telefon vermiş merak ettim çıkmacı falanmı…
Otobüs iyi bir alternatif. Tavsiye ederim, hem uygun hem de hızlı oluyor.Bir mesaj gelmedi kendisinden.
Şehir dışından almak isteyenler var ama kargo süreci hem alana maliyetli olacak hem de çizilme darbe alma riski çok diye elden teslim etmek istiyorum.