Golf 8 Sağ Yolcu Koltuğu Plastik Trim Sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omerg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omerg

Üye
İsim
omer
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
Merhaba arkadaşlar,
Sağ ön yolcu koltuğunun emniyet kemeri mekanizmasının olduğu sütunun (B sütunu) içinden veya plastiğin altından trim sesi geliyor. Yolda giderken hafif kasiste bile bu ses duyuluyor.
Bu ses ile daha önceden karşılaşan var mı? İlla o b sütun trimini mi sökmem lazım :(

videoları izlerken son ses acın öyle duyuluyor
:(

Son düzenleme:

bir de geçen akü değiştim arabanın ses sisteminde baslar daha kuvvetlendi yeni bir trim sesi orataya cıktı. sürücü kapısındaki ambiyans aydınlatma baslı müzikte titreşimden ses yapio 😆😆 böyle arabanın ben …

Upvote 0
Eğer kapıyla alakalı bir işlem yaptırdıysanız menteşe ya da cam filmi vs. Kapı döşeme sökülür. Sökmek için de cam tuşunun o plastiği kaldırmaları gerekiyor. Böyle olduysa ses o parçadan kaynaklı olabilir kontrol edin.

Upvote 0
Eğer kapıyla alakalı bir işlem yaptırdıysanız menteşe ya da cam filmi vs. Kapı döşeme sökülür. Sökmek için de cam tuşunun o plastiği kaldırmaları gerekiyor. Böyle olduysa ses o parçadan kaynaklı olabilir kontrol edin.
b sutunundan geliyor kapıdan değil

Upvote 0
Sol ve sağ B sütunundan trim sesleri geliyor maalesef. Özellikle bass'lı parçalarda.

Upvote 0
B sütundan ses alanlar her iki tiz hoparlörünü de yerine oturtursa sorun çözülür. Bu kapaklar ses yapıyor inceden. Sökülüp sağlamlaştırılabilir tekrar takılabilir. Kapıdan ses alanların durumu cam açma tuşunun komple plastiği

Upvote 0
b sutunundan geliyor kapıdan değil
B sütundan ses alanlar her iki tiz hoparlörünü de yerine oturtursa sorun çözülür. Bu kapaklar ses yapıyor inceden. Sökülüp sağlamlaştırılabilir tekrar takılabilir. Kapıdan ses alanların durumu cam açma tuşunun komple plastiği

Aracın b sütunu iki kapının arasıdır. Kapılardan gelmediğini belirtmiş .

e157e71ba9a9260db0ae0171fd4d5e18.png

Upvote 0
ön ve arka kapının arasındaki kemer mekanizmasının oldugu plastik trimden bahsediyorum videoda izleyebilirsiniz

Upvote 0
bendeki bu trim sesi olayı garip. bir parça yay sesi gibi ses çıkarıyor. o b sutun trimi sökülmeden çözülmeyecek gibi umarım kullandıkça çözülür

Upvote 0
bir de geçen akü değiştim arabanın ses sisteminde baslar daha kuvvetlendi yeni bir trim sesi orataya cıktı. sürücü kapısındaki ambiyans aydınlatma baslı müzikte titreşimden ses yapio 😆😆 böyle arabanın ben …
o ses bendede var kronik herhalde

Upvote 0

Geri