2024 VW TAİGO araç için gizli özellik açma yardım.

qkqr

Yeni Üye
İsim
Çağlar
Araç
Golf
İyi günler değerli site sakinlerine yeni bir vw tiago araç aldım fakat gizli özelliklerini açmak için yardıma ihtiyacım var nereden baslıcam hangi cihazı almam gerekiyor daha önce golf 7.5 aracım vardı ve vagcam 20.4.2 kablom vardı tüm işlemlerimi halledebiliyordum su yeni nesil araçlarda sfd ve sfd2 kilidi diye bir güvenlik çıkmıs aracımda bu güvenlik var mı bilmiyorum kendi kablolam denedim fakat izin vermedi izmir yaşıyorum yardım edebilecek var mı acaba bildikleriniz paylaşırsanız benim gibi diğer madur arkadaslarında işine yaracagını düşünüyorum

Ekli dosyalar

• IMG_1648.jpeg
    IMG_1648.jpeg
    150.8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1649.jpeg
    IMG_1649.jpeg
    135.9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1650.jpeg
    IMG_1650.jpeg
    127.3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1651.jpeg
    IMG_1651.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 11

İyi günler değerli site sakinlerine yeni bir vw tiago araç aldım fakat gizli özelliklerini açmak için yardıma ihtiyacım var nereden baslıcam hangi cihazı almam gerekiyor daha önce golf 7.5 aracım vardı ve vagcam 20.4.2 kablom vardı tüm işlemlerimi halledebiliyordum su yeni nesil araçlarda sfd ve sfd2 kilidi diye bir güvenlik çıkmıs aracımda bu güvenlik var mı bilmiyorum kendi kablolam denedim fakat izin vermedi izmir yaşıyorum yardım edebilecek var mı acaba bildikleriniz paylaşırsanız benim gibi diğer madur arkadaslarında işine yaracagını düşünüyorum

Merhaba aramıza hoşgeldin

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/page/247#post-420351

bari bir isim ile üye olsaydınız ne dicez size qkgr mi

2021 yılında çıktı sfd @İlker34 destek alabilirsiniz...

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim soyadım akar oldugu için tüm üyeliklerim akar dır🙂

:) akar memnun oldum... qkqr yazdığı için inan bunun akar demek olduğunu ben anlamadım harfleri klaveyede a yerine üstündeki q basmış olabilirmisin diye düşündüm...

:) akar memnun oldum... qkqr yazdığı için inan bunun akar demek olduğunu ben anlamadım harfleri klaveyede a yerine üstündeki q basmış olabilirmisin diye düşündüm...
Bende memnun oldum metin hocam peki @İlker34 hocama nasıl ulaşabilirim

Merhabalar
Hoşgeldin

Obdeleven pro tüm işlerinizi halleder.

Aynen OBDeleven kendi sitelerinde yazdıklarına göre iş birliği yapmışlar vag grubu ile ve uygulamadan kolayca açılabiliyormuş.

Obdeleven pro tüm işlerinizi halleder.
Bilgini için teşekkür ederim Peki hocam bir kere kullanılcak olan cihaz için bu kadar yüksek ödeme yapmak gerekir mi sonuçta golften biliyorum iki kere tüm özelliklerini açtım kablo bir kenarda yattı bunu iş olarak değil sadece kendi aracım için yapacagımdan bir yıllık obanelik hiç bir işime yaramayacak

Geri
Üst Alt