Passat 8.5 tipli hayalet ekran

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zafermtl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zafermtl

Üye
İsim
Zafer
I just found this on AliExpress:
RON7,846.37 | LCD instrument virtual cockpit display original LHD For VW Golf MK7 7.5 Golf 7 7.5 R GTI Gasoline vehicle
https://a.aliexpress.com/_oB7LsLV

Böyle bir hayalet ekran var orjinal diye satılıyor, passat 8.5 a benziyor. golf 7-7.5 için. gören duyan kullanan varmı. Parça kodunu bulamadım. Fiyat diğer orjinallerle arasında yaklaşık yarı fiyatına. Satıcıyla konuşamadım ama tam uyumluysa çok satar. Getiren olursa bende alabilirim.

I just found this on AliExpress:
RON7,846.37 | LCD instrument virtual cockpit display original LHD For VW Golf MK7 7.5 Golf 7 7.5 R GTI Gasoline vehicle
https://a.aliexpress.com/_oB7LsLV

Böyle bir hayalet ekran var orjinal diye satılıyor, passat 8.5 a benziyor. golf 7-7.5 için. gören duyan kullanan varmı. Parça kodunu bulamadım. Fiyat diğer orjinallerle arasında yaklaşık yarı fiyatına. Satıcıyla konuşamadım ama tam uyumluysa çok satar. Getiren olursa bende alabilirim.

Golf için böyle bir ekran bildiğim kadarıyla yok...
Ayrıca böyle bir cihazı getirmen çok zor 50bini geçer...

Dikkat edin ilanda parça numarası yok,sadece Golf 7-7.5 uyumlu diyor.Çan çin çonlar gene birşeyler deniyor :) .
Tahmin yürütüyorum,içinde orjinal VW gösterge kartı var fakat dışı Golf 7-7.5 uyumlu kendileri üretmiş muhtemelen.

Hocam o ürün orjınal de olsa senın araca da uysa onu sipariş versende eline gecmez gumruk takılır

Tuningçiler 25-30 bine android getiriyor. Bunu görürlerse neredeyse aynı fiyata bundanda getirirler.

Dikkat edin ilanda parça numarası yok,sadece Golf 7-7.5 uyumlu diyor.Çan çin çonlar gene birşeyler deniyor :) .
Tahmin yürütüyorum,içinde orjinal VW gösterge kartı var fakat dışı Golf 7-7.5 uyumlu kendileri üretmiş muhtemelen.
B8 Passatlara taktıkları da böyle değilmi zaten

Hocam artık B8 lerede B8.5 tip hayalet kadran takıyolar. Bence bunu golf7 ye uyarlamışlar
Hocam bende b8 var
Bence b.8,5 kadran b8 e uymuyor ve b8,5 fıyatları da b8 kadrandan baya dusuk
Öyle olsa herkes b8,5 kadran alır takar
Fiyat olarak baya uygun b8 den

Bu B8,5 için
B8 e olmaz
Hocam artık B8 lerede B8.5 tip hayalet kadran takıyolar. Bence bunu golf7 ye uyarlamış
Hocam bende b8 var
Bence b.8,5 kadran b8 e uymuyor ve b8,5 fıyatları da b8 kadrandan baya dusuk
Öyle olsa herkes b8,5 kadran alır takar
Fiyat olarak baya uygun b8 den

Burda örneği var.
Yapan kişide bu forumda zaten iş yeri sahibiyle alakam yok, biraz reklam yapmış gibi oldum. Yönetici isterse kaldırabilir.

Son düzenleme:

Geri